Mennyi idő alatt ürül ki kb. másfél hónapig tartó szedés után az orbáncfű a szervezetből? Sajnos ugyanazokat a borzalmas mellékhatásokat érzem a szedésekor, mint ami miatt elhagytam a régóta szedett antidepresszánst, a Paroxatot.
Ezek szerint a Paroxat hatott a pánikra? Vsgy a pßnik megvonási tünet?
Milyen mellékhatása volt.
Igen, nem szedem az orbáncfüvet 6. napja, és érzem az elvonási tünetét. Ez is durva sajnos, mint a Paroxat.
A pánik biztosan megvonási tünet, hiszen nekem ilyen korábban sosem volt, teljesen ismeretlen ez számomra!
Minek kérdezed a mellékhatását?
Hú, azt már 26 éve kaptam. Talán valamit hatott a szorongásra, arra kaptam. De igazából ha újra visszamennék az időben, egy szemet sem vennék be belőle, mert többet ártott, mint használt! Súlyos és nagyon borzalmas mellékhatásai vannak! :( :( Örülök, hogy megszabadultam tőle!!! Most regenálódik szerencsétlen idegrendszerem, ha egyáltalán képes még rá... :( :(
Igazából nem szabdott volna az orvonak felírnia, mert ez a gyógyszer nagyon súlyos depiseknek való, nem pedig enyhe szorongásra és enyhe depire! Nagyon haragszom az egész pszichiátriai úgymond "gyógyításra" ! Ha tervezed hogy szedd, lebeszélnélek róla, senkinek, még az ellenségemnek sem ajánlom a szedését!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!