Lenulláztam a bankszámlám egy éjszaka alatt, mit csináljak?
Mostanában rákaptam a sportfogadásra, eddig szépen ment is. Leginkább focira szoktam fogadni, de most láttam, hogy megy a darts vb, ezért pár fogadást tettem. Na de igen.
A tegnapi meccsek nagyon nem sikerültek, kikapott Ratajski, van den Bergh és Humphries is. Olyan éjfél körül lehetett vége és pár meccs alatt 40 ezer mínuszba kerültem.
Ekkor nem álltam le, mivel ezt korrigálni akartam még mielőtt lefeküdtem volna. Eszembe jutott, hogy régen még raktam lottózóban pár v-sport meccset. Úgy gondoltam ez gyors, és jó szorzókat kínál, 2-3 találat és meg is lesz a pénzem.
Először nyertem is, 10 ezer forint jött. Nagyon örültem, mondom még 2 meccs és le is fekszem.
Itt kezdődött a probléma. Sorozatban 9 bukás következett 150 ezer forint értékben. Itt pattant el nálam valami. Feltöltés feltöltést követett, több 100 ezer Ft ment szemétbe. Amikor nyertem, elhittem, hogy most jön el az én időm, de tévedtem. A legnagyobb baj az volt, hogy az elbukott pénzt akartam visszaszerezni, de mindig lejjebb kerültem.
Több mint 700 ezer Ft-ot vertem el, nagyon rosszul érzem magam, pár ezer Ft maradt rajta a számlámon, azt is csak azért nem raktam fel, mert a banki költségeket abból vonják le.
Nyilván nem lehet már mit csinálni, hogyan lehetne azt feldolgozni, hogy ilyen barom voltam?
Előbb kellett volna gondolkodni, de ez nyilván nem erősséged, komoly EQ-gondjaid vannak. Ha már voltál ennyire hülye, hogy ész nélkül játszottad el minden pénzed, akkor méltósággal viseld következményeit, továbbá nagyon erősen ajánlom, hogy keress fel egy pszichológust, mert ahogy szakember fogalmaz, deviáns vagy.
Helyedben letiltatnám magam minden pénzforrásról...
Regisztrálva voltam a tippmixpro oldalon. Rászoktam a vsportra. Néha nagyon beindult (főleg a holland - belgium meccsek),ilyen az ember... Még még még egy kicsit.. ha nyertünk azért, ha nem, akkor azért.
Tiltottam magam az oldalról, tedd te is ezt!
Eltelt pár hónap, lottózóban is lehet vsportot játszani, próbáltam is, de nem szimpi, hogy annyian vannak, a lottós hölgyek megkérdezik, hogy igy gondoltam-e, közben mások nézik, mi a tippem. Ez engem zavar 😊😬
Sima tippmixet szoktam, tegnap a milan - roma miatt volt bukta, úgyhogy most fogom befejezni egy időre.
Tudni kell megálljt parancsolni. Ha folyton buksz, mint te tegnap, azértis le kell állni.
hat aki utcara kerul az
1, csovesekhez kapcsolodik konyorog a 20 forintert,
2, lop
3, osszejon "sotet" alakokkal uzletelni illegal, stroman kb. de meg mindig csoves, mert nem hasznalhatja azt a penzt
4, eroszakos kriminalizmus, bankrablas, fegyveres, keseles, betores eroszakkal masok otthonaba megfenyegetve emberi eletet ott a helyszinen
tobbet nagyon nem tudok elkepzelni. Ha en mennek az utcara, fix hogy nem 20ft-ert konyorognek ismerve az embereket. Vagy 2, vagy 4. sajnos. es ebbol van a legtobb... lasd c-k meg emberkereskedelem/szervkereskedelem, "verekedes", "ismeretlen tettes" meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!