Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől volt, hogy ébredéskor...

Mitől volt, hogy ébredéskor éjszaka nem tudtam a szemem kinyitni?

Figyelt kérdés
Óriási félelmek közepette ébredtem fel, olyan érzésem volt, hogy ott van valaki a szobában, de hiába akartam bármit csinálni, nem tudtam semmit. Az tűnt fel leginkább, hogy nem tudom a szememet kinyítani. Nagyon rémisztő volt. Mi lehetett ez, alvásparalízís?

tegnapelőtt 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ez meg alom volt?Regen sokszor almodtam azt, hogy nagyon fel akarok ebredni, vagy almomban volt az ebrenlet is, utana derult ki, hogy meg az se valosag volt.
tegnapelőtt 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Az igen nekem is szokott lenni.... utálom.. utána alig merek vissza aludni
tegnapelőtt 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet alvásparalízis. Én is tapasztaltam, nem tudtam kinyitni a szemem, nem tudtam se a kezeim se a lábaim mozgatni, alig kaptam levegőt. Én arra gondolok, hogy az agyam ébren volt, de a testem még nem. Szörnyű volt..
tegnapelőtt 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Tipikus alvásparalízis
tegnapelőtt 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!