Mitől volt, hogy ébredéskor éjszaka nem tudtam a szemem kinyitni?
Figyelt kérdés
Óriási félelmek közepette ébredtem fel, olyan érzésem volt, hogy ott van valaki a szobában, de hiába akartam bármit csinálni, nem tudtam semmit. Az tűnt fel leginkább, hogy nem tudom a szememet kinyítani. Nagyon rémisztő volt. Mi lehetett ez, alvásparalízís?tegnapelőtt 19:39
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez meg alom volt?Regen sokszor almodtam azt, hogy nagyon fel akarok ebredni, vagy almomban volt az ebrenlet is, utana derult ki, hogy meg az se valosag volt.
2/4 anonim válasza:
Az igen nekem is szokott lenni.... utálom.. utána alig merek vissza aludni
3/4 anonim válasza:
Lehet alvásparalízis. Én is tapasztaltam, nem tudtam kinyitni a szemem, nem tudtam se a kezeim se a lábaim mozgatni, alig kaptam levegőt. Én arra gondolok, hogy az agyam ébren volt, de a testem még nem. Szörnyű volt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!