Pánikbetegség? Depresszió? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Már lassan egy éve tart hol jobban hol kevésbé, mindenen aggódok illetve mindenkiért, szüleim, férjem, anyósék, mindig ha mentőt hallok össze szorul a gyomrom és fel kell hívni azt aki akkor épp úton van hogy minden rendben e. Este van hogy rettegve alszom el hogy mikor csörög a telefon hogy baj van. Ezek mellé társul egy kis hipohondria amit néha tudok kontrolálni de van hogy nem. Most épp a nem fázisba vagyok ami azt jelenti hogy fáj a bal tarkóm illetve nem fáj csak olyan érzés mintha elfáradt volna egy ponton, gombóc érzés a torkomban vagy szorító érzés nem tudom de ez is érdekes mód reggelre mindig eltűnik, a nap folyamán, általában délután kezdődik , sokat vagyok egyedül és általában akkor dönti a csúcsot ez a szorongás vagy nem tudom milyen érzés. Szerintetek mi ez mindegy egybe?tegnap 23:43
1/3 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá teszem ha valami hirtelen zaj ér, vagy hirtelen keltenek álmomból szó szerint fel riadok megijedek és olyankor majd kiugrik a szívem a helyéről gondolok itt pl; ha valaki csak benyit az ajtón vagy jön egy üzenet messengeren...
tegnap 23:45
2/3 anonim válasza:
Szorongás, de fel nem bírom fogni, hogy mért nem mész orvoshoz vele! Meddig áll szándékodban így élni?
3/3 anonim válasza:
Generalizált szorongásod lehet. Azonnal fordulj akár pszichológushoz, de a leírtak alapján inkább pszichiáterhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!