Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elfáradok a beszélgetéstől...

Elfáradok a beszélgetéstől illetve a figyeléstől is. Aggódnom kellene magamért?

Figyelt kérdés
58 éves nő vagyok. Régebben azt tartottam magamról, hogy társaság kedvelő vagyok. Mostani munkahelyem társas, női környezet. Most a téli időszakban nincs sok munkánk. Azt tapasztalom, hogy nehézkes vagyok. Jobb formámat hozva sem tudok olyan folyamatosan, gördülékenyen kommunikálni mint a kolléganők. Rosszabb formámat hozva - pl. nem aludtam ki magam- meg kell szakítanom a mondandóm egy "ő" betű beiktatásával. Az döbbent még meg, hogy elfáradok agyilag. Mitől? A beszédtől? A figyeléstől? Néha csak passzívan hallgatom kolléganőim élénk csevegését. Normális ez? Rossz lehet az agyi vérkeringésem?

dec. 21. 14:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ártana egy részletes vérvétel a kérdezőnek, mielőtt egyből valami súlyosra gondolunk. Lehet szimpla vitaminhiány.
dec. 22. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!