Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » El szeretnék menni az iskolaps...

El szeretnék menni az iskolapszihológushoz, szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Szóóval nemrég jöttem rá, hogy leszbikus vagyok, és szeretnék valakivel beszélgetni erről, mielőtt elmondanám a szüleimnek. A legjobb barátnőmmel nem tudom megbeszelni, mert kulfoldon van karácsonyig, de jo lenne valakivel beszélni. Szóval arra gondoltam hogy benézek az iskolapszihológushoz. Mindentől szorongok, és kb egy éve volt egy hosszú depresszióm, ezert gondoltam a pszihológusra. Amugy nem "kigyógyulni" akarok vagy ilyesmi 😊

Előre is köszönöm a válaszokat!

nov. 3. 23:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%

Nem.

Attól függ, hogy áll a témához. El is terjedhet a tanárok között.

nov. 3. 23:55
 2/18 A kérdező kommentje:
De nem köti az orvosi titoktartás?
nov. 3. 23:58
 3/18 aZoé válasza:
49%
A pszichológus nem orvos.
nov. 4. 00:02
 4/18 A kérdező kommentje:
Jaaaa🫢 ÓÓÓ akkor én teljes tévedésben éltem idáig 🙁
nov. 4. 00:04
 5/18 anonim ***** válasza:
20%

Részvétem. Újabb divat díva. Remélem kigyógyulsz.

Egyébként meg kötelezi titoktartás a szakmájából kifolyólag.

Meg igen, kis tétben fogadnék rá, hogy a tanárok között van olyan haverja, akivel talán megossza, de nem hinném, hogy kikerülne a tanári karba. Főleg, hogy ma már ez nem akkora téma, bármennyire állítják, hogy a melegek zaklstva vannak.

Magán pszichológust viszont ajánlom, ha tartasz az előző lehetőségtől.

nov. 4. 00:09
 6/18 anonim ***** válasza:
70%

Őt is köti titoktartás- elvileg.

-1-

Az 5. hül-eségeivel meg ne törődj. Szerencsétlen -fób.

nov. 4. 00:15
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
A szorongasod miatt szerintem erdemes. Az meg hogy leszbikus vagy, manapság annyira gyakori, hogy lassan az a fura aki hetero
nov. 4. 01:14
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Én annyi veszélyt látok benne, hogy ha olyan a hozzáállása, mint az itteni önjelölt professzorkánknak, (oda ne rohanjak a tanárod dr. előjelének, nem találkoztam még olyan praktizáló pszichológussal, akinek ne lett volna, és a Bagdy Emőke és a Jordan Peterson is szaktekintély, mégis csak gyűlöletet, előítéleteket és konzervatív propagandát terjesztenek 70 éve elavult családmodellel) akkor az nagyon tud fájni, és ahelyett, hogy javítana, megerősítheti a szorongást.

Bizalommal fordulsz, megosztod az érzelmeidet, és cserébe elítél, visszaél a bizalmaddal. Erre sajnos van esély.

Amennyire a legtöbb embernek átmosta az agyát a gyerekmolesztálónemváltódivatb.zi propagandával, elég kevés az olyan ember, aki nem ezt a lemezt fújja.

Mivel ez az álláspont a biztonságos, mi több, ez van beállítva entellektüelnek, még az is lehet, hogy durvábban és ízléstelenebbül, elítélőbben neked megy majd, mint az önjelölt professzorkánk. De, hogyha elítélő, abnormálisnak, divatnak, meggyógyítandó betegségnek tartja ezt az állapotot, azt akkor is érezni fogod, ha nem szándékosan akarja az arcodba dörgölni.

Mielőtt előállsz a dologgal, érdemes lehet körbepuhatolózni, hogy milyen a látásmódja.

nov. 4. 02:19
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen természetes dolog biszexnek vagy leszbikusnak lenni, nem kell ezzel pszichológushoz menni, de a szülőket se érdemes ezzel lefárasztani. Csak éld az életed, ahogy szeretnéd, majd alakul.
nov. 4. 06:13
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
Kötné a titoktartás de legtöbbször elmondják szülőknek sőt ahoz hogy járj is engedélyt kérnek
nov. 4. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!