Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólsz egy ilyen fajta coming outhoz? Jópofa, jó ötlet?
2022. febr. 25. 20:25
2/15 A kérdező kommentje:
Indokolnád is? köszi
2022. febr. 25. 21:23
4/15 anonim válasza:
Ez nem coming out hanem figyelemhiányos fruskák mórikálják magukat az interneten (nem néztem végig, de kapásból az első pároson látszik, hogy nem leszbikusok csak polgárpukkasztás, meg a "show" kedvéért csókolják meg egymást).
5/15 anonim válasza:
Egy kettő vicces meg minden, de szerintem nem így kellene ezt mondani.
6/15 anonim válasza:
Amúgy ez mind szépnek és jónak tűnik, de csak nekem van olyan érzésem, hogy ezek nagy része megrendezett?
7/15 anonim válasza:
Belenéztem de nem találom a nőket csak alkesz spermából felnőtt marsi űrlényeket
8/15 anonim válasza:
Ez ilyen megrendezett tearjerker, a valóságban rohadtul nem ilyen coming outolni a családnak.
Még akkor is, ha elfogadóak, és szeretnek, akkor is ott az a kérdés, hogy mi van ha most beszélsz életedben utoljára velük.
Persze, mindenki szeretné ha ilyen könnyű lenne, de ez nem a valóság, és káros azokra a fiatalokra, gyerekekre nézve, akik meggondolatlanul comingoutolnak, aztán ki lesznek dobva az utcára másnap.
Szóval nem, legyél okos, és ne csinálj ilyesmit csak úgy, mert rossz vége lehet.
9/15 anonim válasza:
Párról lerí, hogy csak megrendezett. Az is érdekes, mikor mindketten saját magukra mutatnak meglepődve. Nem tudták egymásról, hogy mindketten melegek? Nekem ez fura.
10/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy kinek coming out-olsz. Szülők, ha esetleg kicsit maradiak, nem feltétlenül értékelik. Barátok már lazábbak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!