El szeretnék menni az iskolapszihológushoz, szerintetek jó ötlet?
Szóóval nemrég jöttem rá, hogy leszbikus vagyok, és szeretnék valakivel beszélgetni erről, mielőtt elmondanám a szüleimnek. A legjobb barátnőmmel nem tudom megbeszelni, mert kulfoldon van karácsonyig, de jo lenne valakivel beszélni. Szóval arra gondoltam hogy benézek az iskolapszihológushoz. Mindentől szorongok, és kb egy éve volt egy hosszú depresszióm, ezert gondoltam a pszihológusra. Amugy nem "kigyógyulni" akarok vagy ilyesmi 😊
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem ajánlom. Szerintem, azzal ha itt, vagy hasonló közegben beszéled ki magadból a dolgokat jobban jársz.
De sose bizz senkiben sem! Maradj nevtelen, míg sebezhető vagy!
Kedves Kérdező!
Nyugodtan elmehetsz, az iskolapszichológust is köti a titoktartás.
Tény, hogy egy idő után szükséges a szülő részéről beleegyező nyilatkozat (bár 1 alkalom után az se, szóval ha úgy érzed nem kényelmes, akkor nem mész többet).
Szerintem azért a pszichológusok nagy része tud mit kezdeni egy ilyen dologgal, még ha nem is LMBTQ barát attitűddel rendelkeznek.
Itt jön a nehézség, hogy a gyakorikérdéseken minden is előjön :)
Üdv,
egy gimnáziumi iskolapszichológus
Sajnos senkiben nem lehetsz biztos, hogy tényleg az aki :D
De mivel én eszerint a protokoll szerint dolgozom, így azt tudom mondani, hogy az én iskolámban, így mennek a dolgok.
Az, hogy más iskolapszichológus hogyan dolgozik, nyilván nem tudom.
(13-as voltam)
Megosztanád az élményeidet?
Illetve hogy hogyan kezelte a pszichológus a megkeresést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!