El szeretnék menni az iskolapszihológushoz, szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
Szóóval nemrég jöttem rá, hogy leszbikus vagyok, és szeretnék valakivel beszélgetni erről, mielőtt elmondanám a szüleimnek. A legjobb barátnőmmel nem tudom megbeszelni, mert kulfoldon van karácsonyig, de jo lenne valakivel beszélni. Szóval arra gondoltam hogy benézek az iskolapszihológushoz. Mindentől szorongok, és kb egy éve volt egy hosszú depresszióm, ezert gondoltam a pszihológusra. Amugy nem "kigyógyulni" akarok vagy ilyesmi 😊
Előre is köszönöm a válaszokat!
nov. 3. 23:37
21/22 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom. Kedvesen megertette velem hogy felesleges aggódnom és ez is teljesen oke😊 szóval tok pozitívan reagált ☺️🏳️🌈
nov. 14. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!