Ennyi diagnózisom soknak számít?
Figyelt kérdés
akut polimorf pszichotikus zavar
egyéb bipoláris affektív zavar
szkizoid személyiségzavar
generalizált szorongás
rekurrens depresszió
autizmus spektrum zavar
a felnőtt személyiség és viselkedés k.m.n. zavara
borderline személyiségzavar
#pszichiátria #diagózis
ma 11:59
1/4 anonim válasza:
Ezzel a kórképpel már nagyon leírtak - tehát sok.
2/4 anonim válasza:
Ezt mind hogy sikerült összehoznod? Bentfekvéses pszichiátrián vizsgáltak ki? Mert az én diagnózisaimat egy-két rövid beszélgetésből állították fel. Voltam bipoláris én is, de szóltam, hogy azt vegyék ki. Erre megkérdezte, szoktak-e hangulatingadozásaim lenni? Mondtam, hogy nem. Erre levette a papírról😄 Nálunk ennyire komoly a pszichiátriai szakrendelő🙄 Örülhet a beteg, ha félvente 1x találkozik orvossal, és nem csak a szak asszisztens van ott.
3/4 A kérdező kommentje:
2, Ezeket pszichiátriai bentfekvőként (1 alakalom), gondozói betegként, vagy ambulanciákon kaptam. Az eeszt-ben fent van a nagy része, vagy van róla papírom.
ma 12:43
4/4 anonim válasza:
Kérdező - szerintem kezd el tanulmányozni a CCHR társaság ismereterjesztő anyagait - mert ha időben nem szeded össze magad, akkor így "lassú de biztos merénylet" áldozata leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!