Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depressziónak vagy csak...

Ez depressziónak vagy csak szomorkodásnak számít?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy régebben mindig energikusabb voltam és boldog, nem gondoltam bele, hogy ki beszél ki és ilyenek.

Viszont mostanában, nem régóta úgy érzem, hogy nincs kedvem semmihez, az osztályomban is a múlt héten még balhé volt.

Mostanában rászoktam a phonk zenére, mert szinte mindenki idegesít az osztályban és ezzel a zenével kicsit le tudom vezetni.

Van egy "legjobb" barátom, legalábbis ő annak hiszi magát, de egy ideje már nagyon idegesít, de nem szeretném mondani neki, nem akarom megbántani.

Eddig az is mindig érdekelt, hogy mi történt az osztályban,de mostanában inkább csak a padomnál ülök.

Olyat olvastam, hogy a fejfájás is lehet a depresszió egyik jele, és az elmúlt két hétben mindig fáj a fejem.

Illetve, ez nem tudom, hogy mennyire tartozik ide, nem az élet értelmét sem látom. Nem értem, hogy mi értelme megszületni, jó és rossz élményeket gyűjteni, ha egyszer úgy is minden emlék elveszik. Lehet, hogy ezeket csak hülyeségnek tartjátok, viszont én tényleg így gondolom.

nov. 22. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Az életnek sok oldala van.

Néha lefelé megyünk neha fel.

A valósag hogy te felfele mész.

Ezért szívás az álmok sokba kerülnek

nov. 22. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez a depresszió kezdete. Keresd meg az iskolapszichológust!
nov. 22. 15:37
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es, tavaly jártam pszichológushoz, de nem az iskolában és az igazság az, hogy vele sem voltam teljesen-teljesen őszinte mert zavart az, hogy mindent leír és, hogy "bizonyíték" (nem találok rá jobb szót) marad a gondolatairól.
nov. 22. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Depresszió az, amikor totál mélyen vagy, ürességet és/vagy szomorúságot érzel és ez húz lefele, úgy érzed hogy nincs kiút. Ha még erősebb, akkor meg akarsz halni, valójában csak a szenvedést akarod megszüntetni. Jó hangulatába senki sem depressziós.
nov. 22. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Nyugi, nem bozonyítékot gyűjtött! Azért jegyzetelt, mert nem végtelen a memóriája, és csak akkor tud segíteni, ha visszavezet a fontosabb pontokhoz. De nem helyes, sőt elviszi a fókuszt, ha közbevág.
nov. 22. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Én 16 évesen voltam először depressziós, egyedül a Nirvana: Nevermind albuma segített. Aztán 17 évesen totál lebuktam a mélyére, onnan kellett valahogy felmászni.

https://www.youtube.com/watch?v=gJcua-b1f6Y

nov. 22. 16:38
 7/8 A kérdező kommentje:
5-ös, nem szó szerint értettem, a "bizonyítékot", hanem az zavar, hogy ezt a papírt igazából bárki elolvashatja. Illetve a pszichológus is egy ember, én pedig nem szeretnék akárkinek (meg utálok) is magamról beszélni.
nov. 22. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Mond hogy csak akkor beszélsz magadról ha nem írja le. Ilyen egyszerű.

Miért születtünk meg? Ezt a kérdést egyedül az tudja aki teremtett minket, aki teremtette az eget és a földet az embert aki előre tudta hogy meg fogsz születni, aki előre eltervezett. Nyilván jó célból szulettél, nem hiába élsz a földön, a végső terv nyilván az hogy élerd a célt. Ez az élet egy árnyék, egy pillanat az örökké valósághoz képest, mert az emberi lélek örök, elpusztíthatatlan mint az energia. A fő energiából vagyunk, az Istenség részese. Nem fárasztom a szám nem tudom hogy hiszed vagy sem amit írok, magad kell kutatnod az igazságot. Az igazság egyedül Jézus Kr ö tudja a valaszt

nov. 23. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!