Ez depressziónak vagy csak szomorkodásnak számít?
Úgy érzem, hogy régebben mindig energikusabb voltam és boldog, nem gondoltam bele, hogy ki beszél ki és ilyenek.
Viszont mostanában, nem régóta úgy érzem, hogy nincs kedvem semmihez, az osztályomban is a múlt héten még balhé volt.
Mostanában rászoktam a phonk zenére, mert szinte mindenki idegesít az osztályban és ezzel a zenével kicsit le tudom vezetni.
Van egy "legjobb" barátom, legalábbis ő annak hiszi magát, de egy ideje már nagyon idegesít, de nem szeretném mondani neki, nem akarom megbántani.
Eddig az is mindig érdekelt, hogy mi történt az osztályban,de mostanában inkább csak a padomnál ülök.
Olyat olvastam, hogy a fejfájás is lehet a depresszió egyik jele, és az elmúlt két hétben mindig fáj a fejem.
Illetve, ez nem tudom, hogy mennyire tartozik ide, nem az élet értelmét sem látom. Nem értem, hogy mi értelme megszületni, jó és rossz élményeket gyűjteni, ha egyszer úgy is minden emlék elveszik. Lehet, hogy ezeket csak hülyeségnek tartjátok, viszont én tényleg így gondolom.
Az életnek sok oldala van.
Néha lefelé megyünk neha fel.
A valósag hogy te felfele mész.
Ezért szívás az álmok sokba kerülnek
Én 16 évesen voltam először depressziós, egyedül a Nirvana: Nevermind albuma segített. Aztán 17 évesen totál lebuktam a mélyére, onnan kellett valahogy felmászni.
Mond hogy csak akkor beszélsz magadról ha nem írja le. Ilyen egyszerű.
Miért születtünk meg? Ezt a kérdést egyedül az tudja aki teremtett minket, aki teremtette az eget és a földet az embert aki előre tudta hogy meg fogsz születni, aki előre eltervezett. Nyilván jó célból szulettél, nem hiába élsz a földön, a végső terv nyilván az hogy élerd a célt. Ez az élet egy árnyék, egy pillanat az örökké valósághoz képest, mert az emberi lélek örök, elpusztíthatatlan mint az energia. A fő energiából vagyunk, az Istenség részese. Nem fárasztom a szám nem tudom hogy hiszed vagy sem amit írok, magad kell kutatnod az igazságot. Az igazság egyedül Jézus Kr ö tudja a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!