Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Igy is Lehetek rendőr? (Nyugta...

Igy is Lehetek rendőr? (Nyugtatót szedek)

Figyelt kérdés
Lehetek akkor is rendőr ha pszichiáter által felírt antidepresszánst/nyugtatot szedek? Frontin 1mg

tegnap 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

És - ne haragudj, nem akarlak megbántani -, de szerencsére nem.

tegnap 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehetsz.
ma 07:44
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Miért kell ezt a kérdést 2x kiírni???

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

ma 07:45
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

Miért pontoztátok le az első válaszomat? Ti szeretnétek egy olyan rendőr kezében fegyvert látni, aki instabil?

Normálisak vagytok?

ma 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Nekem volt ismerősöm aki szorongásos problémákkal küzdött nyugtatót is szedett, és igen. Rendőröknél is gyakori a szorongás. Aki meg itt egy netto elmebetegként gondol arra aki egy nehezebb időszakot él meg az nem tud különbséget tenni egy katatón, és egy pánikbeteg között.
ma 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindenki különbséget tud tenni egy katatón skizofrén és egy szorongó/pánikbeteg ember között. A szorongásra, pánikbetegségre a terápia a megoldás, nem az, hogy elnyomom tablettákkal. (Átmenetileg arra is szükség lehet.)

Én is tudom, hogy mi az a szorongás, én is tudom, hogy milyen a szorongáscsökkentő tabletta hatása. Hát igencsak lelassítja a reakcióidőt.

Biztosan van a rendőrök között is, aki szorong.

Ha nagyon nem bírja a strapát, le is szokták őket szerelni. A traumatológusok nagy része is piál. De ez már a stresszes munka következménye, és nem egy eleve szorongó embert dobunk bele egy amúgy is stresszes munkakörbe.

Igenis felelőtlenség egy rendőr kezébe - agyonnyugtatózott állapotban - fegyvert adni.

Szerencsére ezt nem a gyakori kérdéseken válaszolók fogják eldönteni, hogy mégiscsak kellene...

ma 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igaza van annak aki azt írja hogy nem. Ha lehetne is elég rossz ötlet mivel kifejezetten stresszes munka.

Én sem értem miért kell kiírni többször ezt a kérdést főleg úgy hogy a kérdező nem képes felfogni hogy pusztán 1mg frotin nem fogja megoldani a problémáját max rá fog szokni idővel. Nincs instant megoldás. Ha egyedül nem megy pszichologust kell keresni aki segít.

ma 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!