Igy is Lehetek rendőr? (Nyugtatót szedek)
Nem.
És - ne haragudj, nem akarlak megbántani -, de szerencsére nem.
Miért kell ezt a kérdést 2x kiírni???
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Miért pontoztátok le az első válaszomat? Ti szeretnétek egy olyan rendőr kezében fegyvert látni, aki instabil?
Normálisak vagytok?
Mindenki különbséget tud tenni egy katatón skizofrén és egy szorongó/pánikbeteg ember között. A szorongásra, pánikbetegségre a terápia a megoldás, nem az, hogy elnyomom tablettákkal. (Átmenetileg arra is szükség lehet.)
Én is tudom, hogy mi az a szorongás, én is tudom, hogy milyen a szorongáscsökkentő tabletta hatása. Hát igencsak lelassítja a reakcióidőt.
Biztosan van a rendőrök között is, aki szorong.
Ha nagyon nem bírja a strapát, le is szokták őket szerelni. A traumatológusok nagy része is piál. De ez már a stresszes munka következménye, és nem egy eleve szorongó embert dobunk bele egy amúgy is stresszes munkakörbe.
Igenis felelőtlenség egy rendőr kezébe - agyonnyugtatózott állapotban - fegyvert adni.
Szerencsére ezt nem a gyakori kérdéseken válaszolók fogják eldönteni, hogy mégiscsak kellene...
Szerintem igaza van annak aki azt írja hogy nem. Ha lehetne is elég rossz ötlet mivel kifejezetten stresszes munka.
Én sem értem miért kell kiírni többször ezt a kérdést főleg úgy hogy a kérdező nem képes felfogni hogy pusztán 1mg frotin nem fogja megoldani a problémáját max rá fog szokni idővel. Nincs instant megoldás. Ha egyedül nem megy pszichologust kell keresni aki segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!