Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetek rendőr ha nyugtatót...

Lehetek rendőr ha nyugtatót szedek?

Figyelt kérdés
Nyugtato szedése ellenére is lehetnék rendőr? 19 éves vagyok rendőrnek szeretnék menni lassan 5 éve ezt szeretném es most hogy végeztem a sulival lenne is rá lehetosegem. De van egy problémám ami már évek óta tart erosen szorongok foleg közösségi helyeken de itthon is eléggé remegek is közben általában ugy erzem alig kapok levegot es szur a mellkasom szinte minden este hajnal 4 kor fekszek le aludni es ez is akkor tortenik meg ha már nem tudok fent maradni annyira kimerultem maskepp nem megy az alvás, es a faradtsag ellenere is 4-6 orakat alszom szinte biztos vagyok benne hogy gyógyszeres kezelésre lenne szügségem persze ezt nem az én dolgom eldonteni hanem az pszichiáteré de félek ha elmegyek egy pszichiáterhez nem lehetek rendőr. Válaszokat előre is köszönöm! (Jelenleg semmilyen gyógyszert nem használok)

tegnap 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
36%

Előb jobb lenne helyrejönni nem? A rendőrtisztit lehet el tudod végezni de utána lesz munkaalkalmassági vizsgálat. Nyilván a rendőrségen belül is több terület van. De sok helyen ilyen kevés alvással meg pszichoshomatikus tünetekkel nem fogsz funkcionálni.

Pszichológushoz menj. Inkább terápiát válasz ilyen fiatalon ne a gyógyszert mindjárt. Egyébként ha magánra van pénzed az nem kerül be a rendszerbe.

tegnap 15:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem van ezzel kapcsolatban hogy ha elmegyek pszichiáterhez es felirják a gyogyszert, az édesanyám megtarthatja a nevelt gyerekeket? Tud a problémáimról de sajnos mind a ketten attol félünk hogy tul nagy kihatással lenne az életünkre ha a segítséget kérek.
tegnap 15:31
 3/10 A kérdező kommentje:
1esnek köszönöm a hasznos választ, átgondolom mindenképp.De szeretném mindenképpen tudni hogy lehetosegemben áll e a pszichiáter.
tegnap 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:
36%

Nem az édesanyádnak vannak mentális problémái hanem neked. Mi köze annak neked mi bajod más gyerekekhez?!

És miért akarsz mindenáron gyógyszert szedni. Ennyi idősen szimplán egy szorongásra egyaltalán nem indokolt. Pszichologusoz menj ne pszichiáterhez.

tegnap 15:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok mindenáron gyógyszert szedni már lassan 1 éve gondolkodom ezen a döntésen és eddig annyit sem léptem meg hogy megkérdezzek valakit róla. Most dontottem ugy hogy keresek pár választ a kérdéseimre
tegnap 15:47
 6/10 anonim ***** válasza:
23%
Elsőnek csak egy alap nyugtatót írnak Frontint néha beveszed semmi bajod nem lesz.
tegnap 15:48
 7/10 A kérdező kommentje:
De a rendőrségnek nem lesz problémája ezzel? Mivel mindenképp bele kell irjam a jelentkezésembe
tegnap 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
8%
Frontint még a háziorvos is kiírja az meg tuti nem kerül bele sehová. Ha háziorvossal íratod ez olyan mintha a torkod fájna csak. Semmi nem történik.
tegnap 15:52
 9/10 A kérdező kommentje:
A házi orvos viszont ezt valószínűleg rövid távon tenné meg az én problémám pedig nagyjából 4 éve tart a kerdes meg mindig az lenne hogy mi tortenik akkor ha pazichiáter írja fel és bekerül a rendszerbe? Akkor nem vesznek fel?
tegnap 16:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha ilyen értetlen vagy inkább ne menj rendőrnek.

Pszichológust keress fel és járj terápiára. A te korodban ez az első lépés. Reméljük attól helyre jössz ha mégsem majd a pszichológus megmondja mi a következő lépés. De ennyi idősen kikenyszeríteni a gyógyszert az oda fog vezetni, hogy szedheted életed végéig és kinlódhatsz a problémáddal csak még bónuszban függő is leszel. A gyógyszer nem gyógyít meg az csak olyan mint a mankó segít járni amíg meggyógyul a lábad. Ha 4 éve kínlódsz akkor a problémát kéne megoldani nem legális drogokkal csillapítani a tüneteket. Frontint sem kénr ajanlgatni egy 19 évesnek. Persze csak bekap egy szemet? Egy idő után meg nem hat. Aztán 2 szem lesz belőle, határ a csillagos ég és a végén az addiktologián fog kikötni és 10 szer annyi baja lesz mint most van. Ezek nem cukorkák. Ha szedni akarsz valamit setálj be a patikába vagy a drogeriába és keress valami gyógynövény tartalmú nyugtatót. Azokat lehet mértékkel következmények nélkül eszegetni.

Pszichológus és terápia!!!!

ma 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!