Miért pont így működnek az antidepresszánsok??
Kedves kérdező!
Itt a gyakorin max tapasztalatokat olvashatsz, ne vonj le egyenes közvetkeztetést. Engem 8 évvel ezelőtt a gödör legmélyéről hozott ki a Velaxin. A gyerekeimet nem tudtam ellátni segítség nélkül: pánik, szorongásos rohamok, hipochondria, depresszió...kiegészítve kb. 20 féle pszichoszomatikus tünettel, amik borzalmasak voltak. 1,5 hónap szedés után már a kondi terembe edzettem. Visszakaptam az életem, sőt soha olyan jól nem voltam még. Összesen 3 hónapig szedtem, és az első 1 hétben volt elenyésző mellékhatása. Előtte a doki escitalopramot írt fel...na attól borzalmasan voltam...pár napig szedtem és váltottunk Velaxinre. Kb.2 hét alatt lejöttem róla, és semmilyen elvonási tünetet nem tapasztaltam.
Szóval a lényeg: minden ember más..azért mert az egyiknek nem vált be az nem azt jelenti, hogy neked sem fog.
Ha az agyadból, hiányzik a szerotonin, dopamin, vagy bármelyik másik hormon akkor tömködheted a nyugtatókat nem fog az állapotod változni.
Én 8 év jóllét után most fogom újra kezdeni, mert megint nem vagyok jól.
Ez van. Én úgy fogom fel, hogy nem termelődik elég xy hormon a szervezetemben, és most pótolnom kell ahhoz, hogy újra normális életet tudjak élni. Olyan mint pl. A cukorbetegeknek inzulin kell, mert nem termel eleget a hasnyálmirigyük.
Szóval ne félj, próbáld meg. Ha nem válik be kérj másikat. Sok embernek a 3.- 4. Gyógyszer válik be.
Uh, remélem tudtam valamennyit segíteni.
Mire kaptad a gyógyszert? Milyen tüneteid vannak?
Jobbulást:)
38/N
Látom megjelentek az unatkozó lepontozók, akiknek szánalmas életükben már csak ennyire futja, de egy épkézláb tanácsot nem tudnak adni a kérdezőnek.;)
Kedves kérdező: a pszichiátered gondolom nem véletlen írta fel a gyógyszert. A frontin nem fog helyre hozni.
Szerintem adj esélyt a gyógyszernek, mert mit veszíthetsz?
Emellett gondolom a pszichiátereddel elkezdtétek a terápiát és nem csak gyógyszert írt fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!