Hogy értessem meg a családdal hogy az OCD nem csak sima szorongás?
Figyelt kérdés
Elmondtam nekik hogy nagyon szorongok, de bizonyos részleteket eltitkoltam. Szerintem teljesen oké hogy számomra kínos eseményt nem akarok megosztani velük, és pl. azt se hogy milyen intruzív gondolataim vannak, pl. szexuálisak. Hogy értessem meg velük hogy nem akarom megosztani ezt a dolgok természete miatt és ezt nem lehet elintézni csak annyival hogy "szembe kell nézni vele"?tegnap 23:28
1/4 anonim válasza:
Ha segítséget akarsz kérni, akkor sajnos el kell mondanod nekik a teljes igazságot, még ha perverznek, betegnek is fognak gondolni utána.
Vagy menj pszichológushoz, pszichiáterhez, ő biztos tud valami szorongáscsökkentő gyógyszert adni.
2/4 A kérdező kommentje:
Pszichológussal szeretném megbeszélni, nem gyógyszer kell. Attól hogy családtagok nem kell mindent tudniuk rólam. A pszichológus jobban megértené ezeknek a gondolatoknak a természetét.
tegnap 23:43
4/4 anonim válasza:
Más választása úgy se lesz, ha fél 9,5 millió magyartól egy anonim fórumon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!