Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meddig lehet bírni így élni?...

Meddig lehet bírni így élni? Hogy nem mondhatok el senkinek semmit és mindent magamban elnyomok.Más is van így?

Figyelt kérdés
Családon belüli gondok problémák mind a házastársal mind gyereknevelés és többi családtag kapcsán.Úgy érzem magamat,mint egy lábtörlő mindig gyenge voltam lelkileg nem bírom elviselni a konfliktusokat és ha beszólnak nekem vagy bármi hasonló nagyon rosszul viselem és nincs egyetlen egy ember sem,akivel olyan bizalmi kapcsolatom lenne,hogy elmondjam ezeket túl sok emberben csalódtam már és a páromnak sem mondhatok el dolgokat mert nem ért meg sok mindenben és már feladtam,hogy azért küldjek,hogy megértse a lelkiállapotom.

dec. 3. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg hasznos lenne egy lelkigondozó talán
dec. 3. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó mindent magadban tartani. Az is gáz, hogy a pároddal sem tudsz beszélni a bajaidról. Ilyen esetben is szokták tanácsolni a pszichológust. De az is megoldást jelenthet, ha kiírod magadból, vagy valamilyen más művészeti formába öntöd.
dec. 3. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mért a párod, az a kérdés. Pár=akinek mindent ki lehet mondani, mert tiszteletben tartja a véleményedet. Nem kell, hogy egyetértsen, de el kell, hogy fogadja, hogy te másképp gondolod, lenézés nélkül.
dec. 3. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez változó. Van, aki 80-90 évig is elél így, de kártékony tud lenni.
dec. 3. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanez vagyok. Nem beszéltem ki magamból semmit, inkább elnyomtam magamban. Ennek sajnos meg is lett az eredménye... Kezdődött szorongással, ami nem sokkal később átváltott pánikbetegségbe.

Ne félj a párodnak elmondani ami bánt. Ahogy előttem írták nem kell, hogy egyetértsen veled, de fogadja el amit te gondolsz. Én is azóta vagyok jobban mióta megnyíltam előtte.

dec. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!