Ezzel a "lezárt" barátságot, hogy tudnám elengedni, vagy rendezni magamban?
Egy éve ilyenkor ismertem meg online egy 1 évvel fiatalabb (18 éves) fiút, és taliztunk. Elkövetkezendő hetekben egész jól kijöttünk, de ami megfigyelhető volt nála, hogy suli helyett is inkább trollkodott, főként anotalkozott neten ahelyett, hogy pl közös programokat terveztünk volna. Első tali előtt elmondása szerint neki nem voltak barátai, de ez december közepére szerinte megsokszozorodott. Karácsony előtt két nappal elkezdte nekem felhánytorgatni, hogy én neten illegális szoftvereket tesztelek, és leírt mindenféle bűnözőnek, aztán karácsonykor a szeretet ünnepén még ghostingolt is. (Ebbe az a legszomorúbb hogy előtte napon még ajándékot is vettem neki)
Ebből a korszakból nagyon szép emlékeim vannak, amikbe sokszor beleesek
Két hónapon keresztül ignorált, amíg újra elő nem bukkant. Elvittem másnap, ami szerinte a legszebb napja volt az évben, de itt hetenként ghostingolt de csak napokra, éppen fontosabb volt neki random emberekkel fb csoportot alakítani.
Áprilisban ideges lettem, hiszen ekkora már belerángatott egy két dologba, de alig taliztunk folyamat lemondta, pl azt mondta nincs kedve sehova se menni pánikbetegség miatt, de éjszakai buszozni a 934-essel elment volna. Jól lehordtam, ezután még vontatva napi vitákkal ment a barátság szülinapomig ahol letiltott. Csinált egy áll Facebookot ahonnan 3 naponta elkezdett írogatni nekem, hogy mennyire fáj neki a múlt meg hogy milyen bajai vannak. Általában az én problémáim nem érdekelte, mindig az adhdra fogta.
Szept. végén elegem lett a helyzetből, leakartam tesztelni, hogy a halálhírem mennyire viselné meg. Tudom beteg dolog, mai fejjel fix nem csinálnám meg. Az egyik ismerősömmel, aki valamennyire -online- ismerte őt csináltunk csoportot, ahol közölte. Pár nap után látta a reakciója kb az volt, hogy "nemár", és le se szarta. Mi erre olyan idegesek lettünk, hogy elkezdtük szidni stb. Nem lett belőle semmi, csak azóta egyszer írt.
Igazából magamban nem tudom hova tenni ezt az egészet. Nem voltak/vannak más barátaim, a bizonyos pontig önzetlen barátja voltam, de ő csak kihasznált, de ugyan nagyon szép emlékeim vannak vele kapcsolatban.
Nem vagy normális te sem meg ő sem. Örülj neki, hogy megszabadultál egy idiótától. Menj el koncertekre, kavézóba stb ott ismerkedj ne a neten.
És jól mondod beteg dolog eljátszani, hogy meghaltál. Én szóba nem állnák azzal aki ilyet csinál.
Jah igen. A kommentelők hazudták hogy meghaltak. ;)
Ha visszaolvasod amit írtál nem érzed, hogy gáz. Te kapaszkodtál ebbe a hülyebe foggal körömmel, akinek semennyire nem voltál fontos. Neki önmaga sem fontos meg más sem lesz az, nem neked szólt. De a saját viselkedeseden neked kéne elgondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!