Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van abban az esetben...

Mi van abban az esetben hogyha én mindenkihez próbálok alkalmazkodni, hozzám meg senki?

Figyelt kérdés
Egy nagy házban élünk héten, pszichés betegek vagyunk. Néha szoktam álmomban kiabálni. Ez a szobatársamat zavarta, és úgy igyekeztem megoldani ezt a problémát hogy irattam altatót, és be akartam venni, hátha úgy nem kiabálok, de a gondozók elkérték az altatót. A másik hogy van egy barátom akivel 2-3 naponta szoktunk pár mondatot váltani messengeren és most az a gond, hogy kezdődik 21:30 kor a Legyen Ön is milliomos és azt mondta vagy reklám közben vagy a végén jelentkezik. Félek nagyon mert megvárom nagy nehezen a 23 órát és mi van ha csak pár szót váltunk vagy nem jelentkezik oda a bizalom. Pedig megterhelő 11 ig várni, mert gyógyszereket is szedek.
nov. 29. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikö a kérdésnek a kifejtéshez?
nov. 29. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Leírtam a részleteket
nov. 29. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Hol írsz arról, hogy mindenkihez próbálsz alkalmazkodni? Most kinézi azt a vackot?

Vagy az hol jön, hogy hozzád nem alkalmazkodik senki? Mikor volt olyan, hogy kérted, de elutasították?

nov. 29. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem állsz ki magadért, a többiek nem ismerik az igényeidet. Ha olyan jó a barát, akkor megbeszélhetnétek, hogy a műsor előtt beszélgettek. Az álomban beszélős dolgot az ápolókkal is meg kellene beszélned.
nov. 30. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!