Mi van abban az esetben hogyha én mindenkihez próbálok alkalmazkodni, hozzám meg senki?
Figyelt kérdés
Egy nagy házban élünk héten, pszichés betegek vagyunk. Néha szoktam álmomban kiabálni. Ez a szobatársamat zavarta, és úgy igyekeztem megoldani ezt a problémát hogy irattam altatót, és be akartam venni, hátha úgy nem kiabálok, de a gondozók elkérték az altatót. A másik hogy van egy barátom akivel 2-3 naponta szoktunk pár mondatot váltani messengeren és most az a gond, hogy kezdődik 21:30 kor a Legyen Ön is milliomos és azt mondta vagy reklám közben vagy a végén jelentkezik. Félek nagyon mert megvárom nagy nehezen a 23 órát és mi van ha csak pár szót váltunk vagy nem jelentkezik oda a bizalom. Pedig megterhelő 11 ig várni, mert gyógyszereket is szedek.nov. 29. 19:11
2/4 A kérdező kommentje:
Leírtam a részleteket
nov. 29. 19:42
3/4 anonim válasza:
Hol írsz arról, hogy mindenkihez próbálsz alkalmazkodni? Most kinézi azt a vackot?
Vagy az hol jön, hogy hozzád nem alkalmazkodik senki? Mikor volt olyan, hogy kérted, de elutasították?
4/4 anonim válasza:
Nem állsz ki magadért, a többiek nem ismerik az igényeidet. Ha olyan jó a barát, akkor megbeszélhetnétek, hogy a műsor előtt beszélgettek. Az álomban beszélős dolgot az ápolókkal is meg kellene beszélned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!