11/14 A kérdező kommentje:
Nekem még nem irt ki antidepresszánst csak frontint , terápiát kezdjük el a jövő héten . Igaz nem tudom miből áll de nagyon reménykedem , hogy segíteni fog. Köszönöm ,, 6 - os ,,
nov. 17. 07:44
12/14 anonim válasza:
Erős szívverés, idegesség, gyomor és kézfej bizsergése, szédülés, halálfélelem. A bizsergés a legjellegzetesebb, akkor már tudom, hogy készíthetem is a XANAX-ot. Aztán amikor beüt a dolog, akkor kézfej begörcsölése, légszomj, remegés stb...
13/14 anonim válasza:
Szinte mindig szédüléssel és “furcsán látással” indul, aztán egyszer csak gyomor tájékon egy furcsa érzés és pár másodpercen belül halálfélelem, öndiagnózis.. ez vagy agyvérzés vagy stroke, esetleg SM. Innen a halálfélelem átmegy elviselhetetlenbe, tudom hogy nem fognak tudni segíteni , sem orvos , sem senki, meg fogok halni. Ilyenkor a 0.5-ös frontin is szinte alig hat. Nagyon durva, akinek nem volt még, elképzelni sem tudja.
14/14 anonim válasza:
Az enyém nyáron, 36 fokban jött elő. Lelkileg sem voltam a topon hosszú hónapok óta, és a sok extrém körülmény közös erővel provokálta ki.
Délelőtt nem volt még semmi, aztán este szédülni kezdtem, úgy fájt a fejem, mint amikor utoljára gyerekként infúzióra kötve az intenzíven. Azt hittem, ki kell hívnom a mentőt. Hullámzott minden, hánytam is, aztán elöntötte az agyamat ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!