Lehetséges hogy a GABA étrendkiegészítőtől pánikrohamom legyen?
Figyelt kérdés
okt. 2. 17:26
1/3 anonim válasza:
Nem, mivel semmilyen szinten nem hasznosul. Beképzelted. Kár szedni is, mert pozitiv hatást sem tud a gaba kifejteni étrendkiegészítőként szedve.
2/3 anonim válasza:
Olvastam, hogy szájon át szedve semmi hatása nincs. Lebontja a gyomorsav. A Q10 koenzim ugyanez ( Egyetemi biokémia tanár mondta, nem valami sarlatán.)
3/3 A kérdező kommentje:
Hát ez elég fura hogy beképzeltem, mert 2x vettem be eddig és mind2x pánik szerű tüneteim lettek, miközben arra vártam, hogy majd jól elalszom tőle. Mellesleg nem vagyok pánikbeteg és egyáltalán nem jellemző ez rám, ezért tudom kizárólag ennek betudni. Plusz iszonyú hányingerem és gyomorfájdalmam is volt tőle, legutóbb hánytam is, most csak szenvedtem.
okt. 5. 22:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!