Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jogsit milyen mentális betegsé...

Jogsit milyen mentális betegség miatt nem adhatnak?

Figyelt kérdés
Van egy személy, akire a barátaim azt mondják, hogy normálisan nem lehet jogsija sem, mert orvosilag bizonyított, hogy mentális betegsége van. Konkrétan nem tudják a betegség nevét, de engem érdekel. Mikre nem adnak jogsit?

nov. 7. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%

Nehogy már TE jobban tudd, mennyire lehet veszélyes egy tourette szindrómás, mint az orvosok, akik erröl tanultak évekig!

Ami SZERINTED veszélyes, az a normál emberek szemében nem az

nov. 9. 09:24
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 szerinted nem veszélyes egy olyan járművet adni, ami a 120 km/h-t simán megbírja, egy olyan ember kezébe, akinek a saját akaratán kívül rángatózásai vannak? Félre ne értsd, nekem nincs bajom velük. Volt egy osztálytársam is aki ezzel küzdött, de ő magántanulo lett pont ezért, mert nem tudja magát uralni. Ez veszélyes, és nem értem az "orvosokat" (bár tudjuk jogsira milyen az orvosi vizsga, volt részem belole) akik ezt engedik. Nényjémnek azért vették el a jogsiját, mert epilepsziás rohamai vannak, akkor adják má neki is vissza, mert nem mindig tör rá? Hagyjukmár...
nov. 9. 10:27
 13/14 anonim ***** válasza:
15%

Szerinted egy orvos NEM TUDJA, hogy egy autó milyen sebességgel megy? Vagy nem tudja, hogy adott esetben vannak akartlan összerándulásai?

Mert szerintem igen, ezekkel teljesen tisztában van, és SZERINTE - a szakember szerint!!! - ezzel NEM VESZÉLYEZTET senkit.

Nehogy már TE akarj mindent jobban tudni, mint akiknek ez a szakterületük!

nov. 9. 11:29
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
NEM; nincs igazad. Hagyd más abba a rosszindulatú hisztizést!
nov. 9. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!