Hol tudok anonim bejelenteni valakit?
Úgy értem, van egy csaj, aki szerintem már jócskán túl tesz az egyszerű "attention seeker"-en hanem már nagyon durván nyomja.
- Kiírja, hogy véget akar vetni az életének.
- Eljátssza, hogy megtette.
- Úgy irkál a saját fiókjából hogy közben más névvel írja alá, mert ő amúgy kómában fekszik (persze ez idő alatt rejtélyes módon másik profilján tevékenykedik).
- Állítja, hogy terhes (de pasival nem volt) babaruhákat vesz, több napig posztolgat baba posztokat.
- Aztán jött az Angel forever kiírás...
- És most megint megpróbálta. "Haverja" az ő profiljából írogat, most elvileg sikerült, de Vinteden halála után két nappal is ment a "köszönöm" komment az értékelésre meg az új tárgyak meghirdetése....
Amikor barátnőm a figyelmembe ajánlotta a csajt én körbe röhögtem, hogy ez csak egy nevetséges attention seeker, de most aludtam rá egyet, kettőt és úgy döntöttem, az lenne a legjobb, ha rá rúgnák az ajtót és elvinnék egy kényszerzubbonyban, mert félek, hogy másban (is) kárt tesz...
Amíg nem ön-és közveszélyes, nem lehet kényszergyógykezelni.
Ha valakit veszélyesnek ítélsz, akkor írj a rendőrségnek.
Ha ennyire felzaklat az online viseljedése valakinek, akit a barátnőd ajánlott a figyelmedbe, inkább magadnak keress szakembert.
Szerencsére nem úgy mgy ez h sunyi névtelen feljelentések alapján rárúgják az ajtót emberekre, és kényszerzubbonyban hurcolják el őket. :D
Igazi 🍊 mentalitás megy itt. Minden hazugságot támogatni kell, de amint valaki leírja az igazat, támadják, hogy hazudik. Komolyan, erre csak gratulálni tudok.
Ebben a témakörben mindig nagyon sok a kamulógus, akik verik a nyálukat, hogy mindenki menjen el egyhez, fizessen ki egy rakat pénzt, mert az biztos segít de a valós kérdéseknél hirtelen mind eltűnik. Gratulálok tényleg. És csodálkoznak, hogy az ember utálja őket. Hajtogatják, hogy a szegény gyógyulni vágyó emberekkel akarnak foglalkozni, de ha nincs belőle haszna azonnal eltűnik mint szürke szamár a ködben. Hányinger. 🤮
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!