Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol tudok anonim bejelenteni...

Hol tudok anonim bejelenteni valakit?

Figyelt kérdés

Úgy értem, van egy csaj, aki szerintem már jócskán túl tesz az egyszerű "attention seeker"-en hanem már nagyon durván nyomja.

- Kiírja, hogy véget akar vetni az életének.

- Eljátssza, hogy megtette.

- Úgy irkál a saját fiókjából hogy közben más névvel írja alá, mert ő amúgy kómában fekszik (persze ez idő alatt rejtélyes módon másik profilján tevékenykedik).

- Állítja, hogy terhes (de pasival nem volt) babaruhákat vesz, több napig posztolgat baba posztokat.

- Aztán jött az Angel forever kiírás...

- És most megint megpróbálta. "Haverja" az ő profiljából írogat, most elvileg sikerült, de Vinteden halála után két nappal is ment a "köszönöm" komment az értékelésre meg az új tárgyak meghirdetése....

Amikor barátnőm a figyelmembe ajánlotta a csajt én körbe röhögtem, hogy ez csak egy nevetséges attention seeker, de most aludtam rá egyet, kettőt és úgy döntöttem, az lenne a legjobb, ha rá rúgnák az ajtót és elvinnék egy kényszerzubbonyban, mert félek, hogy másban (is) kárt tesz...

nov. 3. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Csak annyit tehetsz, hogy letiltod pibe és többet nem foglalkozol vele.
nov. 3. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem ön-és közveszélyes, nem lehet kényszergyógykezelni.

Ha valakit veszélyesnek ítélsz, akkor írj a rendőrségnek.

nov. 3. 20:55
 3/13 anonim válasza:
57%
Vannak ilyen ingyenes segélyvonalak próbáld azokat. Hátha az ott ülő "szakemberek" tudnak valamit javasolni.
nov. 3. 21:01
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 lehet az lesz. De ahhoz kéne telefonálnom. Magamról nem akarok infót kiadni....
nov. 3. 21:23
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Te meg stalker vagy?
nov. 4. 00:41
 6/13 anonim ***** válasza:
13%

Ha ennyire felzaklat az online viseljedése valakinek, akit a barátnőd ajánlott a figyelmedbe, inkább magadnak keress szakembert.

Szerencsére nem úgy mgy ez h sunyi névtelen feljelentések alapján rárúgják az ajtót emberekre, és kényszerzubbonyban hurcolják el őket. :D

nov. 4. 02:06
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 Remélem, ha a te ismerősöd kerül ilyen helyzetbe, neki nem segít majd senki, mert mindenki csak magával fog foglalkozni.
nov. 4. 06:19
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Azt hiszem tudom, kiről beszélsz. Durva a csaj nagyon. Már szervezi a temetést, de továbbra is posztol Vinteden. Valahol tényleg jelenteni kéne még a végén mást is kinyír.
nov. 4. 06:24
 9/13 A kérdező kommentje:
#5 nem is tudtam, hogy kb 5-6 nyilvános bejegyzést elolvasni stalkerkedés. 🤔 Elég sokan kommentelnek és követik, akkor ők is azok?
nov. 4. 06:38
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

Igazi 🍊 mentalitás megy itt. Minden hazugságot támogatni kell, de amint valaki leírja az igazat, támadják, hogy hazudik. Komolyan, erre csak gratulálni tudok.

Ebben a témakörben mindig nagyon sok a kamulógus, akik verik a nyálukat, hogy mindenki menjen el egyhez, fizessen ki egy rakat pénzt, mert az biztos segít de a valós kérdéseknél hirtelen mind eltűnik. Gratulálok tényleg. És csodálkoznak, hogy az ember utálja őket. Hajtogatják, hogy a szegény gyógyulni vágyó emberekkel akarnak foglalkozni, de ha nincs belőle haszna azonnal eltűnik mint szürke szamár a ködben. Hányinger. 🤮

nov. 4. 08:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!