Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol tudok anonim bejelenteni...

Hol tudok anonim bejelenteni valakit?

Figyelt kérdés

Úgy értem, van egy csaj, aki szerintem már jócskán túl tesz az egyszerű "attention seeker"-en hanem már nagyon durván nyomja.

- Kiírja, hogy véget akar vetni az életének.

- Eljátssza, hogy megtette.

- Úgy irkál a saját fiókjából hogy közben más névvel írja alá, mert ő amúgy kómában fekszik (persze ez idő alatt rejtélyes módon másik profilján tevékenykedik).

- Állítja, hogy terhes (de pasival nem volt) babaruhákat vesz, több napig posztolgat baba posztokat.

- Aztán jött az Angel forever kiírás...

- És most megint megpróbálta. "Haverja" az ő profiljából írogat, most elvileg sikerült, de Vinteden halála után két nappal is ment a "köszönöm" komment az értékelésre meg az új tárgyak meghirdetése....

Amikor barátnőm a figyelmembe ajánlotta a csajt én körbe röhögtem, hogy ez csak egy nevetséges attention seeker, de most aludtam rá egyet, kettőt és úgy döntöttem, az lenne a legjobb, ha rá rúgnák az ajtót és elvinnék egy kényszerzubbonyban, mert félek, hogy másban (is) kárt tesz...

nov. 3. 19:57
1 2
 11/13 anonim válasza:
75%
Kgaby azóta újra él és most éppen feljelenti saját magát. Vagyis azt aki helyette kezelte a fiókot, de nyilván tudjuk, hogy ő volt az. Amúgy 10-nek nagyon igaza van. Ilyenkor sehol nincs a sok kamulógus, amikor ingyen kéne segíteni...
nov. 10. 20:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Láttam... Kegyeletlen gáz a csaj.
nov. 14. 18:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Hedepy-n bejelentve de úgy se tudnak semmit csinálni
nov. 14. 18:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!