Mennyire lehet mentálisan romboló a rumlis környezet?
Tetszik a kérdés és még jobban tetszenek a válaszok sokszínűségei.
Szerintem rám mindegyik igaz.
Én régen nagyon pedáns rendezett és tiszta voltam, aztán fordult a kocka és elég káoszos lettem.
Ha nálam rendetlenség és kosz van, mint most is, az csak az én felelősségem, és zavar is engem, mégsem állok neki rendet rakni és takarítani, mert túl maximalista vagyok, és ha elkezdem, sosincs vége. Szerintem az én mentális egészségem mutatója is a kupi és a koszom, de néha rámtör a rendrakás, netán takarítás is, és akkor meg is csinálom, és jobban is érzem magam tőle utána, hogy rend és tisztaság van.
Amúgy szerintem is emberfüggő, sőt, tán még időszakfüggő is.
Szeretem azt a mondást, hogy a zseni átlátja a káoszt, és ismerek is ilyen embereket, én is sokszor átlátom a saját káoszomat, amikor meg nem, akkor rendet rakok...
Szerintem jogos a kérdésed, mert tán nem csak a mentális, fizikai vagy érzelmi kimerültség jele a rendetlenség és a kosz, hanem tán még az okozója is, elgondolkodtató! Talán ezért is esik annyira jól néha rendet rakni és kitakarítani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!