Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkossági próbának számít?

Öngyilkossági próbának számít?

Figyelt kérdés

Nem régen történt, hogy egyszer a gondolataim győztek, és megpróbáltam végezni az életemmel. Nem is pontosan ez történt. Bevettem az összes nurofent amit találtam de tudtam hogy nem fog megölni csak rosszul leszek.

Így hogy tudtam nem fogok belehalni is hivható attemptnek?

jan. 2. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Így nem. Amikor azt hiszed tényleg meghalsz pl úgy alszol el hogy vége, túladagoltad magad stb és véletlen mégis életbe maradsz csak az számít rendesnek.
jan. 2. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel tisztában voltál a ténnyel, hogy nem lesz szuicídium, ezért nem mondható kísérletnek.

Krízis esetén azonnal kérj segítséget, akár telefonon is a 116-123, vagy a 116-111-es telefonszámon (24 év alatt).

Nem vagy egyedül!

jan. 2. 21:18
 3/7 anonim válasza:
92%

Szerintem ezt azért lehet kísérletnek nevezni. Mármint,megpróbáltad megtenni, én pedig azt gondolom,hogy a szándék többet nyom a latba. Így szerintem igen, annak számít.

Egyszer én is megpróbáltam, de én valamit rosszul vehettem be mert nagyon sokat hánytam, de nem lett bajom. Nem is tudnak mások erről, pár embert kivéve. Ezért nem is érzem "igazi" kísérletnek.

De neked igen is azt mondom, hogy ez egy komoly dolog, tanulj a hibámból és ne gondold, hogy ez "nem számít" mert akkor csak újra és újra próbálkozni akarsz majd.

Ha nem tudsz kivel beszélni, akkor pedig nyugodtan írj rám :)

jan. 2. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:

3as velem is hasonlo volt, csak en tudtam hogy masnap csak nagyon rosszul leszek

Szegeny anyukam mindent megtett, mondta mit csinaljak mert virusnak hitte es eus volt sokaig, aztan este hazaert es megnyiltam neki hogy ja amugy ez nagyon nem virus hanem a sajat butasagom :D

Es abban is teljesen igazad van, en vallat randitok hogy szerintem egyaltalan nem minosul annak es az egyetlen cel, dolog ami hajt elore mar az hogy szeretnem ujra megprobalni, sikeresen

Nem is tudom miert erzek igy mar tobb eve, szereto szuleim vannak, es bar sokat bullyingoltak meg altalonsban megtanultam lepergetni

Mindenunk megvan amit kerunk tesommal, anno meggyoztem anyat egy lorol akit a mai napig eltartanak nekem

Van egy parom es egy baratnom akikre tenyleg barmikor szamithatok de annyiszor bantom oket hogy az is egy indok miert akarok meghalni

Parom tenyleg minden nyugom hallotta, annyi veszekedes es hozza vagott sertes utan is ezt, engem valasztott, csomo ideig a vele valo jovom tartott vissza de mara ez sem segit

(Sajnalom a random kiborulasert, mostanaban tenyleg nagyon rosszul vagyok)

jan. 3. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Leress fel egy pszichiátert, mielőtt tényleg csinálsz valami maradandót
jan. 3. 17:40
 6/7 A kérdező kommentje:
5: egyreszt nm akarok masreszt pszichologusjoz jartam elozo sulimban csk iskolat valtottam es maganban nem tud fogadni
jan. 4. 03:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mimdenképp kéne, ez egy komoly dolog, ha nem keresel segítséget csak rosszabb lesz. Pszichiáter és pszichológus is kéne neked, beszélj a szüleiddel erről
jan. 4. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!