Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Extrémen szorongós típus...

Extrémen szorongós típus vagyok, milyen gyógyszert lehetne szednem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok lány. Mindenen is szorongok emellett vagdosom is magam. 10 éves korom óta ezekkel küzdök, sokszor nem is megyek el programokra mondván "úgyis bepánikolnék" Általában este nehéz elaludnom mert azon jár az eszem hogy bántsam magam. De ez így nem élet. Jártam pszichológushoz, de nem mertem megnyílni neki és ő már azt mondta az egyik alkalommal hogy várja a jövőheti pletykálásunkat. Jóban voltunk, de nem vett komolyan. Tehát nem is segített több éven át jártam hozzá, de mindig csak 2 max 3 hónapra. A szüleim éppen akkor irattak be hozzá amikor megtudták hogy "jaaaj a gyerek megint hülye volt aztán akkor menjen dilidokihoz". Más pszichológusom is volt, de tényleg nem segítettek.

Otthon volt xanax azt szedtem titokban (0,25mg) nyugodtabb voltam és nem cikáztak úgy a gondolataim mint az őrült. Nem fognak segíteni ebben a szüleim, tudom. Eléggé gyógyszer ellenesek (Mármint néha fájdalomcsillapítót sem akarnak adni csak végszükségletben)

Valaki tudja hogy tudnék szerezni ? Vagy esetleg betudja nekem szerezni? Ha elmegyek a gyerekorvoshoz fel tudja írni a szüleim tudta nélkül? (Valeriana, citromfűtea stb próbáltam)

nov. 3. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Xanax a legjobb gyógyszer az segít neked is.
nov. 4. 06:43
 12/13 SZTANN ***** válasza:
70%
NEM. NEM. NEM. Semmiféle gyógyszert semmiféle sumákolással ne szerezz sehonnan, hanem menj normális pszichiáterhez, és ne tekintsd időpazarlásnak, hanem légy vele ŐSZINTE és EGYÜTTMŰKÖDŐ! Nagyon nagy bajban vagy, neked is akarni kell kilépni ebből.
nov. 4. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyugtatót én sem akartam de antidepresszanst elfogadtam amit a doki felirt. Par hét alatt elkezdett hatni és fél éven belül rendbe hozott . Par év után még már talán max harmadát ha szedem , szép lassan tudtam csökkenteni gond nélkül. Szoval nem csal horror sztorik vannak a gyogyszerrel. Mondjuk nyugtatot azóta se szednek.
nov. 4. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!