Miért akarok fogyni egy pasi miatt?
Nem vagyok elhízott, csak pár kg plusz van rajtam. 170 cm vagyok és mivel már kidobtam a mérleget nem tudom hány kg lehetek, de tippem szerint 65 körül. Viszont világ életemben 60 kg voltam, mikor párkapcsolatban éltem. Mióta 1 éve szingli vagyok azóta szaladt rám ez a pár kg.
Viszont mindig mikor megismerkedek egy aktuális új partnerjelölttel akkor elkezdek automatikusan nagyon megfelelési kényszeres lenni és mindig diétába fogok, viszont nem szeretném hogy ezen alkalommal kudarcba fulladjon. Nem érzem magamat így kívánatosnak és nem szeretném, hogy ilyen miatt szalasszak el valakit.
Tudom, hogy egy értelmes, normális ember nem ezzel a pár kg plusszal lesz elfoglalva és aki ilyen miatt beszólna az meg sem érdemel, de viszont én teljes mértékben meg szeretnék felelni és emiatt koplalni is hajlandó vagyok.
Kérlek ismerkedési céllal ne írjatok. Segítséget szeretnék kérni, hogy más is küzd e ilyen problémával. Ilyenkor mindig törnek elő belőlem azok a gondolatok, hogy deréktól felfelé rakódik minden felesleg, főképp az arcomra és így nincs önbizalmam.
Amíg nem volt értelmes pasi a képben addig nem foglalkoztam ilyesmivel mert egyébként jól érzem magamat a bőrömben csak mindig ilyenkor jön ez elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!