Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogszabályozós leszek , és...

Fogszabályozós leszek , és félek hogy ez miatt le fogok fogyni?

Figyelt kérdés
Hamarosan fogszabályozós leszek és félek hogy emiatt fogyni fogok mivel rengeteg ételt nem ajánlott vagy inkább nem szabad enni. Aki járt már hasonló cipőben mi a tapasztalata?
2022. aug. 20. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én tartottam a súlyom végig. Ettem ugyanúgy mindent, mint előtte, soha nem tört le bracket, se semmi. Jobban kell ügyelni a fogmosásra, fogtisztításra, de egyébként egy idő után észre sem veszed, hogy van. Az első napok rosszabbak, ahogy felkerül, olyankor nem is ment más, csak krumplipüré, főzelékek, üveges bébiétel, de 3.-4. nap körül már rántotthúst ettem
2022. aug. 20. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden lehet ugyanúgy enni, csak óvatosabban.

Ha letörik a bracket az azért lesz, mert szr minőségű fogszit kaptál, vagy az orvos volt kontár.

2022. aug. 21. 10:07
 3/3 anonim válasza:
Ez miatt nem fogsz lefogyni..:)
2023. febr. 11. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!