Ha nyár végéig 10 kilót akarok fogyni napi hány kalóriát lenne ideális fogyasztanom? 165 cm és 65 kg vagyok.
2.vagyok, kiegesziteskent,
Az meg egeszseges tartam de tobbet semmikep ne fogyj. Meg eloszor jobb kisebb celokat kituzni, pl 5 , aztan meglatod hogy vagy egeszsegileg, hogy tetszel magadnam.
Mi a nyavalyának akarsz annyit fogyni? Túlzásba esnél vele...
55 az ideális testsúly a magasságomhoz képest
Teljesen korrekt elvárás a 10 kiló mínusz 165 centivel. Én magasabb vagyok, szintén 55kg és messze nem vagyok alultáplált.
Kérdésre válaszolva napi 1200 kalória jó lehet.
6os, azt sem tudjuk, mennyi aktivitást végez, így felelőtlenség csak úgy x kalóriákat ajánlani...
Ha tényleg mindenképp fogyni akar, akkor yazio App, beírja ami szükséges, cél, jelenlegi súly, mennyi aktivitást végez naponta és kiírja személyre szabva, hogy mennyi ok. Az alapján majd látja, hogy jó e vagy az is sok, de csak úgy ne álljon át 1200re,az rohadt kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!