Fogyáshoz mennyi kalóriát ideális fogyasztanom,ha az alap anyagcserém által naponta elégetett kalóriák száma 1679?
Minden hétköznap van egy Testnevelés órám az iskolában,és naponta szobabiciklizem vagy elipszis trénerezek 40-45 percet,a gép szerint ezzel 700 kcal-t égetek el.
Direkt ide írtam és nem a fogyókúrák kategóriába,ugyanis hosszútávra (tulajdonképpen remélhetőleg életem végéig) szeretnék életmódot váltani.
Pár hét múlva elkezdek másfajta edzésformákat is,jelenleg kezdésnek elégnek gondolom a napi egy kardiót.
3# Én a helyedben leváltanám azt az orvost. Ez egy nőnek is kevés... Nem jobb az 1800-2000 kalória és a több mozgás?
Az 1679-es alapanyagcsere egyáltalán nem kevés. Ehhez jön a sport, mindennapi aktivitás és az ételek hőtermelése által elégetett kalóriák.
Mivel életmódváltást tervezel, én 2000 kalóriás bevitelt ajánlanék. Minél kisebb a kalóriadeficit, annál könnyebben tartható fenn hosszútávon a fogyás. Ezt követően meglátod, hogy alakul a súlyod, és ennek megfelelően tudod növelni/csökkenteni a kalóriakeretedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!