Van olyan hormonális betegség ,ami miatt lehetetlen/nagyon nehéz fogyni?
Figyelt kérdés
okt. 18. 23:37
2/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy lehetetlen fogyni, a pajzsmirigy alulműködésre a nagyon nehéz fokozatot se használnám, mivel szedi a hormont, vagyis olyan, mintha rendesen működne. Max. a kezeletlen betegség tünete.
4/10 anonim válasza:
Nincs, csak könnyebb ezzel takarózni sok embernek.
Ő "hormonzavar" miatt nem tud fogyni, de az kit érdekel, hogy megzabál többezer kalóriát... :D
Nem irigység, engem nem érdekel, csak ne csapná be magát.
5/10 anonim válasza:
#4 Öt évvel ezelőtt egyetértettem volna veled. Amióta viszont nekem is ilyen problémám lett az egészséges életmód ellenére is, és megértettem, hogy egy ilyen betegség melletti fogyás nem ugyanaz a kategória, mint egy normális fogyókúra. Az ilyen betegségekben nem kell "többezer kalóriát megzabálni" ahhoz, hogy hízz. Én, ahogy elkezdődtek a tünetek, megjelentek az első jelek az addig is mérsékelt kalóriát még lejjebb vittem és még többet mozogtam. A végén a reggeli futás és napi 1,5 órás kardió edzés és az 1000 kalóriás diéta ellenére még mindig csak szemmel láthatólag híztam. Hidd el, egy ilyen betegség nagy kicseszés tud lenni az emberrel.
6/10 anonim válasza:
Ne akarj elhitetni velünk egy fizikai lehetetlenséget, 5-ös! Fényenergiából nem lehet élni. Olyan nincs, hogy 500 az alapanyagcseréd!
7/10 anonim válasza:
#6 Minden szó, amit leírtam igaz. Sajnos több betegség/állapot kombinációja ezt teszi. 39 éves koromban megjelent magas vérnyomás, az erre kapott gyógyszer lelassította az anyagcserémet, aztán jött a változó kor és az inzulinrezisztencia. És egyikhez sem kellett elhízottnak lennem, a magas vérnyomás és a cukorbetegség genetikai, az egész családomban végig, mindenkinél és minden generációnál valamilyen életkorban megjelent. Éppen ezért figyeltem oda tudatosan egész életemben a táplálkozásra és mozgásra, mégis 40 éves korom körül elkezdtek jönni a betegségek. A genetika az a tényező, amivel nem tudsz harcolni. Most, gyógyszerek mellett, mozgással és megfelelő diétával tudom csak tartani a versenysúlyomat(167 cm/55 kg), de gyógyszerek nélkül azonnal elindulna a hízás ismét.
8/10 anonim válasza:
Akkor szeded a gyógyszereket, 7-es! Senki nem mondta, hogy gyógyszerek nélkül kell a kívánt állapotot elérni! A betegség megléte nem azt jelenti, hogy nem kezelik. Most nem hízol, sőt, kifejezetten karcsú vagy.
9/10 anonim válasza:
A kérdés így szólt: "Van-e olyan hormonális betegség...
A te válaszod: "Nincs, csak könnyebb ezzel takarózni sok embernek"
Én erre válaszoltam azt, hogy tévedsz, mert igenis van ilyen betegség és nem csak ezzel "takaróztam", mert iszonyat keményen dolgoztam a hízás ellen, mégsem sikerült. Gyógyszer nélkül én sem tudtam fogyni, pedig vért izzadtam, ezért nem igaz, hogy "többezer kalória" megzabálása kell ahhoz, hogy valaki hízzon, elég néhány betegség, amit nem kezelnek vagy nem ismernek fel.
10/10 anonim válasza:
Én is odaírtam, hogy a kezeletlen betegség. (Én nem a 4-es vagyok.) Annak meg nincs értelme. Ha van diagnózis, kezelni kell, visszapótolni a hiányzó hormonokat, átcsatornázni a túltengőt, és onnantól kezdve már valóban nem lehet a betegségre hivatkozni, mert a betegségnek már nem lesz tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!