Szerintetek a gyógyszerem miatt hízok és amiatt nem tudok fogyni?
Ha sportol az ember tobb az energiaja ez teny. Amikor nem sportoltal nem hiaba voltal faradekonyabb
Ez nekem is ismeros
Illetve ez a par kg azert is feljohetett mert ha pl 2500 haloria a szuksegleted es te annyit is ettel minden nap de a futassal elegettel 500 kaloriat akkor lehet meg fogytal is vagy pont jo volt
De mivel nen futottal nem egett kaloria
Azt erzed ugyan annyit eszel, bar az is szamit mit eszel
Igy meg tobblet kaloriad lett es azert hiztal
A gyorskajat kene nagyon lecsokkenteni es a peksutemenyek is nagyon hizlalnak
Edessegeket is csokkenteni
De ez a suly normalis egyebkent csak at kene alakitanod izomma edzessel
A futas nem a legjobb ilyen sullyal
Inkabb edzz
Cukros uditok helyett igyal inkabb izes vizetek ami kaloria mentes
Szendvicsnel valassz barna kenyeret/zsomlet
Ha ezeket betartod mar tuti fogyni fogsz
Jaj ertem
Viszont akkor vegez olyan gyakorlatokat a futas mellett ami pl segit a fogyasban
Szerintem a sportolás abbahagyása miatt híztál. Antidepikre nem jellemző annyira az anyagcsere lassítás.
Antipszichókra viszont igen.
Régen gyógyyter nélkül 52 kg voltam (175 cm), ezért tápszert is ittam, hogy hízzak, vagy legalább ne fogyjak.
2 év alatt 22 kg-ot híztam antipszichótól és pregabalintól. Ezek az anyagcserét is lassítják, Este beveszem, 1 óra múlva farkaséhes vagyok. Retard. Másnap is fokozza az étvágyam. Régen is szedtem. Akkor is híztam kb 20 kilót. Magától ment le, amikor elvették a gyógyszert.
Most hiába diétázok, nem fogyok.
Nem eszek kenyeret, tésztát, rizst, krumplit. Nem iszok cukros üdítőt. Édességet ritkán. Heti 1-2x fagyit.
Zöldséget eszek nyersen, párolva vagy főzelék formájában. Főtt csirkehúst, ritkábban sültet. Főtt tojást, túrót. Sajtot ritkán, keveset.
Reggelire natúr joghurtot, zabpehellyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!