Szerintetek a gyógyszerem miatt hízok és amiatt nem tudok fogyni?
Nekemaz a bajom, hogy az esti antipszichotikum bevétele után nagyon nagyon éhes vagyok. Retard tabletta, másnap reggel is még fokoz étvágyat, utána nem annyira. Estére már nem érzem a zabáltató hatását.
Az antipszichók nagyon sokkal jobban fokoznak étvágyat az antidepiknél. Azokkkal nem híztem.
Régen 52 kg voltam. Vettem a tápszert hízáshoz, de alig jutottam el 55 kg is. Egész életemben sovány voltam. Gyerekkoromban csúfoltak is emiatt.
Elkezdtem antipszichotikumot is szedni a többi gyógyszer mellé. 2,5 év alatt 75 kg-ra ment fel a súlyom.
Kiegészítés: estére már nem érzem a zabáltató hatását, majd be kell vennem. 1 óra múlva mar a hűtőt is megenném.
Naponta 2 étkezésem csak saláta vagy párolt zöldség. Vagy az egyik főzelék. Másik kettőnél eszek mást is zöldségen kívül.
Napközben a meleg miatt nem tudok kocogni járni, lakásban sem sokminden megy meet szédülök, kóválygok a gyógyszerrel.
Este már ezek javulnak. Olyankor dolgozok, könnyű fizikai munkát végzek. Későn érek haza.
Hetekig még nyújtótorna sem ment lumbágó miatt. Már sokat javult.
Ébredéskor örülök, h eljutok a konyhapultig kávéért es nem ájulok el a vérnyomáseséstől. Orvosom tudja. Ennél a gyógyszernél ez gyakori. Csökkenteni nem szeretnénk, mert kisebb adaggal rosszul voltam. Ez sem nagy adag.
Odafigyelés nelkül sokaknak 30-60 kg megy fel.
Nem tudom betartani, kevesebbet vagy mást enni mert dolgozni, aludni sem tudok az éhségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!