Aki jár pszihologushoz szociális fóbia miatt,segített enyhíteni rajt ?
Figyelt kérdés
Megkeserítette az életemet és egyre rosszabb. Pszihiáterhez járok,de ő csak gyógyszert írt fel,de nem használ semmit. Nagyon szorongok és zavarba vagyok társaságba. Van időpontom,de félek elmondani a dokinak a tüneteimet. Pedig most már muszáj lesz ,mert dolgozni se tudok. Állandó megfelelési kényszer van bennem és nem tudok senkivel normálisan beszélgetni,mert félek hogy rosszat mondok és elítélnek pedig nagydarab férfi vagyok. Hiába küzdök ellen. Mindig ha találkozok valakivel akkor azt próbálom bebeszélni magamnak,hogy mások nem ilyenek és a rossz embereknek nincs ilyen bajuk. Nincs lelkiismeretük ,nekem meg minden kis dologért az van. Túlreagálok mindent és azon agyalok hogy mit gondolnak rólam akik ismernek. Beteg az agyam,ezt nem tudom legyőzni. Pszihologus tud ezen segíteni ?okt. 27. 04:26
1/7 anonim válasza:
Van egy kezelési terv, ha az adott gyógyszer nem működik kipróbáltok mást vagy más adagban, ezt az orvosoddal kell megbeszélni hogy ha most nem lettél jobban akkor hogyan tovább
A pszichiátrián szokott lenni pszichológus is oda nem kaphatsz időpontot a gyógyszeres kezelés mellé?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok befeküdni a pszihiátriára.
okt. 27. 05:29
3/7 anonim válasza:
Ki mondta hogy be kell feküdni?
Azt mondtad jársz pszichiáterhez, akkor neki elsírod hogy hogy érzed magad és módosít a gyogyszeren és kéred hogy járhass a pszichológushoz is
Bár ha már dolgozni se tudsz nyugodtan ráérnél befekvősre is menni
4/7 anonim válasza:
pszichiátriária én sem akarok.Sokszor voltam ott is,mindig visszajött a frontin függőség.
Hasonlóan gondolkodom és az érzéseim is hasonlítanak.Én pszichológushoz fogok járni,szerintem hatásos lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
3as már szedtem sok féle gyógyszert,de hiába.
okt. 27. 13:29
6/7 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy hiába xd van egy terv ami alapján kezelnek valakit, nem szabad abbahagyni hanem jelezni kell az orvosnak hogy most jobb vagy rosszabb és az alapján módosít gyógyszert így előbb utóbb meglesz a számodra megfelelő, ha össze vissza abbahagyogatod abból semmi nem lesz
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hagyogattam abba csak mindig kellett változtatni,de eddig egyik se vált be .
okt. 28. 03:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!