Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipolárisoknál tényleg előford...

Bipolárisoknál tényleg előfordul hogy hiányzik nekik a mániás állapot sikeres gyógyszeres kezelés után? Nem féltetek tőle hogy ez eltűnik?

Figyelt kérdés

Ha belegondolunk, akinek hangulatingadozással járó betegsége van, az magától megtapasztalja hogy milyen, ha egy egészséges ember bedrogozza magát.

Nekem nem tudom hogy pontosan mi a bajom, borderline és bipoláris gyanús is vagyok, de nagyon erős löketek szoktak rám jönni.

Ha nem lennének triggerek, amik előhozzák belőlem a feldobott állapotot, akkor már tuti hogy alkohol vagy drogfüggő lennék mert annyira rossz a depresszió, hogy kellene valami amitől jobban leszek.

Most olvastam egy másik fórumon, hogy valaki ismer több bipoláris beteget, akiknek hiányzott a mániás szakasz a gyógyszeres kezelés után… ez tényleg jellemző?

Kell ettől félni?

okt. 21. 13:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

8 elmondod hogy miket?

Én is bipol vagyok valószínű és pont erről olvastam én is nemrég hogy hiányzik nekik a most már tudom hogy hipoman időszak...

Én nem vagyok annyira jártas ebben, nem tudom Megkülönböztetni a mániás meg a hipomániás időszakot. De az biztos hogy amikor elönt egy ilyen Eufória áramlat gyanakszom az lehet a hipomania időszak és az nekem is nagyon hiányozna…

nov. 25. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!