Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszánsra lehet...

WidowmakerButt kérdése:

Antidepresszánsra lehet szedni vitaminokat? Befolyásolhatja a Covid?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körülbelül majdnem egy éve szedem már az antidepresszánst, mert sajnos felülkerekedett rajtam a depresszió. Az lenne a kérdésem, hogy lehet mellé vitaminokat szedni? Mostanában elkezdtem D-vitamin kiegészítőt fogyasztani, és néha-néha kicsit furcsán érzem magam, a szokásos depresszió tünetek mint a légszomj vagy a szédülés előjön párszor, néhanapján erősebben, olyankor fáradtabb is vagyok

Már egy ideje szedtem már, de közben sajnos Covidos is lettem, és tudom hogy a Covid hatással van a mentális egészségre, azóta eléggé ködös az elmém néha, annak ellenére hogy már-már kigyógyultam belőle.

Szerintetek a D-vitamin ronthatja a közérzetemet? Esetleg a Covid utóhatása miatt van néha rosszabb közérzetem? Orvostól sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen vitaminokat szedhetek az antidepresszáns mellé, és hát csak pár hónap múlva van a következő időpontom, szóval gondoltam megkérdezem. Esetleg ha még kellene egy kis mellékinfó, az antidepresszánsom hatóanyaga az eszcitalopram, ha ez befolyásolna valamit.

okt. 20. 20:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy igazán idős embert , hogy az ő korukban miért voltak 6-8an testvérek. Mert oltások nélkül sajnos a fele belehalt valami nyavajába. Meg lehet nézni, hogy ennek modern kori oltás ellenségnek koszonhetően van ahol sok évtizede nem látott betegség ( ha jól emlékszem az általam olvasott cikkre akkor például gyermekbenulas ) tért vissza bizonyos helyeken. De persze a szesz nem káros , áhh. Csak pár tízezer embert öl meg itthon évente. Zseniális vagy, részemről hagyjuk egymást.
okt. 27. 16:05
 22/27 anonim ***** válasza:

Te full kreten vagy.

Hagylak is, jobb is

Amugy is halott vagy

okt. 27. 19:14
 23/27 A kérdező kommentje:

Bizony sok olyan oltás van, amire ténylegesen szükségünk van, de azokat hosszú éveken át ki is fejlesztették, nem csak a "piacra dobták" pár hónap alatt.

Arról nem beszélve, hogy mint mondtam, rengeteg embert ismerek, akinek az oltás hozta ki a különböző betegségeket, főként rákot vagy bármi mást ami a családban fut.

Persze jó, lehet mondani, hogy kijött volna magától is, de az én környezetemben legalábbis nagyon sok az olyan ember akinek érdekes módon az oltás után következett be súlyosabbnál-súlyosabb baja. Egy pár ember után még lehet mondani, hogy véletlen egybeesés, de amikor már minden egyes embertől azt hallom, hogy oltás után fájnak az ízületei, nem bír rendesen járni, fáj a gyomra, nem tud enni mint régen, felszedett 10 kilót stb. stb. akkor már azért az embernek nehéz elhinni, hogy nincs semmi abban a különleges oltásban.

nov. 4. 19:28
 24/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, hagyjad... Ezek úgy ahogy vannak halálra ítélt analfabéták, semmi mások

És igen is kimondom!!! A mai napig a többség... Nem érdekel hogy csúnya

Amit ők tettek nem volt az? Miattuk szívtunk... Hiába figyelmeztettük őket, még most sem hiszik el. Ez az a tipikus menthetetlen kategória és az is marad!!! Nincs mit kezdeni vele kész... tényleg

Aki a COVID halálholtások után még bármilyen szurit be mer vállalni agyhalott... Ha az másik vakvakcuna is. Időzített bomba mind... Még csak vitaminokra sincs szükségünk... Semmire

Csak rosszabb lesz tőlük

Amúgy senki se lenne beteg minden plusz nélkül... És ez így van

Ennyi

nov. 4. 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy nem lehet az álláspontjukon változtatni. Felmerül az a bizonyos kérdés, minek kellene? Mivel a birkanyáj miatt kényszeríthetnek bele mindenkit ezekbe a csapdákba, és cirkuszolhatnak az újabb és újabb kitaláció kamu hisztéria/káosz végrehajtására...

Annyiszor meg annyiszor elszólták már magukat mindenütt, full óriási ellentmondások sorozata de ezt már lassan 5 éve mondom

Ez nem fanatikusság... Miért is lenne az?

Mi lett könyörgöm az emberiségünkkel???

Mi kell még nekik?

Szerintük a megnövekedett halálozás, hirtelen halálok is 2021 előtt is ugyanúgy voltak, Karikó egy rendes tudós... Hihetetlen mi járhat a fejükbe, mekkora de mekkora sötétség...

De a kognitív disszonancia még azt a szintű zombit is képes kinevelni belőlük hogy az egyszerű általam feltett normális kérdések megválaszolása helyett is csak körítenek, szidnak, ennyi ennyi megy nekik... Atom nehéz lehet elfogadni a halálos ítéletüket ha rájöttek igazit kaptak, de

akkor is jóval több esélyük lenne a túlélésre, ezeknek a vakmadaraknak, egyébként ha azon agyalnának vajon ezt hogy lehet kivezetni... Még ha ki se lehet...

De nem ők csak szidnak meg jovan az bennem a méreg még jöhet több is majd az új áljárványokra is, ami meg van írva meg mondják is, rémisztgetnek folyamatosan... Kamu mind... De szerintük ez értük volt.

Szóval Kérdező csak energiapocsékolás bármit is írni ezeknek, de hát nyilván az igazunk mellett kell kiállni

nov. 4. 22:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Oltástól hízni lol
nov. 5. 06:17
 27/27 A kérdező kommentje:

Simán lehetséges. Nem feltétlenül azért, mert például túl sokat eszik az illető, vagy nem megfelelő ételt, hanem túl alacsony az energiája az oltás után hogy tornázzon, esetleg a hormonjait zavarta meg.

Itt nálunk errefelé a városokban az idősebb orvosok sokan inkább el is mentek nyugdíjba, mintsem beoltsák őket. Beszéltem a régi orvosommal is, ő is azt mondta hogy inkább elmegy nyugdíjba már, mert ő azt az oltást ugyan nem engedi magába lőni.

nov. 15. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!