Antidepresszánsra lehet szedni vitaminokat? Befolyásolhatja a Covid?
Sziasztok!
Körülbelül majdnem egy éve szedem már az antidepresszánst, mert sajnos felülkerekedett rajtam a depresszió. Az lenne a kérdésem, hogy lehet mellé vitaminokat szedni? Mostanában elkezdtem D-vitamin kiegészítőt fogyasztani, és néha-néha kicsit furcsán érzem magam, a szokásos depresszió tünetek mint a légszomj vagy a szédülés előjön párszor, néhanapján erősebben, olyankor fáradtabb is vagyok
Már egy ideje szedtem már, de közben sajnos Covidos is lettem, és tudom hogy a Covid hatással van a mentális egészségre, azóta eléggé ködös az elmém néha, annak ellenére hogy már-már kigyógyultam belőle.
Szerintetek a D-vitamin ronthatja a közérzetemet? Esetleg a Covid utóhatása miatt van néha rosszabb közérzetem? Orvostól sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen vitaminokat szedhetek az antidepresszáns mellé, és hát csak pár hónap múlva van a következő időpontom, szóval gondoltam megkérdezem. Esetleg ha még kellene egy kis mellékinfó, az antidepresszánsom hatóanyaga az eszcitalopram, ha ez befolyásolna valamit.
vicc nelkul. es komolyan. tesom 2x beoltatta magat, fel - 1 evre ra leukemias lett (nem orokolheto). tavoli rokon szivproblemaban meghalt oltas utan nagyjabol 1 - 2 honapra. Astrazenecat feltuntetik nagyon biztonsagosnak es kozben nagy hire lett amikor beindult a verrogkepzodes gondja, ezert sokan ha nem mindenki hagyta az oltottak kozul azt. Ma mar "ritka" tunet.
Persze vannak akiknek semmi bajuk, ki tudja miert, immunvalasz, vagy 10 ev mulva lesz, nem tudni. En nem oltottam magam igen jo most "szerencses" vagyok elkaptam, nem volt bajom, fajt a torkom, lazas voltam. Hatalmas biznisz volt ez az fix amugy. Pfizer akkorat nyert hogy a holdon is lehetett latni. A kinait meg kb raeroltettek (legalabbis itthon) az emberekre mert az volt az elso ami erkezett tonnanyival.
De lehet nekem lesz bajom 10 ev utan mert nem oltottam, viszont gyanus, hogy jo paran szamolnak be. Illetve a pfizer leirasaban is gyerekeken probaltak ki az oltast na az is egy erdekes kerdes, illetve volt lementve mas altal webarchive-on a pfizer meg korabbi pdf-je, amiben leirtak, hogy konkretan ezt meg azt okozza - mar nem emlekszem de nagyot neztem, hogy itt leirjak. Aztan erdekes modon ki lett az a resz szedve hirtelen 1 - 2 heten belul. Aki akarja nezzen utana a webarchive on amikor COVID idoszak volt, majd utana mondjuk 1 honappal.
Én is csak ezt látom a környezetemben. Egy kisebb faluban élek, és hát elég könnyen terjednek a hírek. Havonta hallom, hogy ez halt meg, az halt meg, ennek van rákja, annak van rákja. Nagyon sok embernek kihozta a betegségét, ez tény.
Még ha van is betegség, inkább leszek Covidos mint rákos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!