Antidepresszánsra lehet szedni vitaminokat? Befolyásolhatja a Covid?
Sziasztok!
Körülbelül majdnem egy éve szedem már az antidepresszánst, mert sajnos felülkerekedett rajtam a depresszió. Az lenne a kérdésem, hogy lehet mellé vitaminokat szedni? Mostanában elkezdtem D-vitamin kiegészítőt fogyasztani, és néha-néha kicsit furcsán érzem magam, a szokásos depresszió tünetek mint a légszomj vagy a szédülés előjön párszor, néhanapján erősebben, olyankor fáradtabb is vagyok
Már egy ideje szedtem már, de közben sajnos Covidos is lettem, és tudom hogy a Covid hatással van a mentális egészségre, azóta eléggé ködös az elmém néha, annak ellenére hogy már-már kigyógyultam belőle.
Szerintetek a D-vitamin ronthatja a közérzetemet? Esetleg a Covid utóhatása miatt van néha rosszabb közérzetem? Orvostól sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen vitaminokat szedhetek az antidepresszáns mellé, és hát csak pár hónap múlva van a következő időpontom, szóval gondoltam megkérdezem. Esetleg ha még kellene egy kis mellékinfó, az antidepresszánsom hatóanyaga az eszcitalopram, ha ez befolyásolna valamit.
A betegtájékoztatóban benne van hogy mit nem szabad mellette szedni. A többi elvileg mehet, kivéve ha allergiás reakció lép fel stb.
Egyébként a vitaminok általában nem szoktak bezavarni. Én 3 féle pszichés gyógyszert szedek, mellette pedig A,B,D,K vitamint, magnéziumot.
Hármas: Nem konkrétan a vitaminra gondoltam, hanem a vitaminpótlókra, mert azért van különbség közöttük meg a természetes vitaminok között.
Mindenesetre majd megkérdezem az orvostól, csak gondoltam megkérdezem itt is hátha valakinek van tapasztalata
Agyalàgyultak társasága
Mivan barmok még most is COVIDOZTOK....
Miattatok szívtunk... Jön a többi járvány igazi kretének be lett jelentve
Normàlisak vagytok?
8
en sem ertem 10 ev mulva is a covidra fogjak majd a haborukat is?
be lettek oltva és rosszabb tudni
Inkább hordják a maszkot megint meg ugyanugy oltatnak ahelyett hogy rajojjenek hogy fullra atbasztak oket
Kamu covid még mindig mindenhonnan folyik... Csak ennyi megy nekik az igazsag feldolgozasa helyett hogy nepirtas volt, nem covidka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!