Frontin helyett mit ír fel egy pszihiáter?
Én még olyat nem láttam, hogy egy pszichiáter ne Frontinnal meg hasonlókkal tömje a pácienseit, ha kell, ha nem. Sőt, nemcsak ők. Egyszer elszaladt a vérnyomásom, bementem az ügyeletre, és a kezembe nyomtak egy Tensiomint meg egy Frontint. Mondom ez minek? "Hát hogy lenyugodjon", hangzott a válasz. Inkább felb.tam magam, hülye ez? Mindegy, a Frontin ment a kukába, a Tensiomin kellett.
Elvonási tünetről én ugyan nem tudok beszámolni, de láttam durva Frontin-függőt megvadulni. Igaz, az minden mást is betolt, amit el lehet érni szombat este a belvárosban, és aludt egyet Dr. Zacher csempés mulatójában is. Utána próbálta lerángatni a barátnőmet a bringájáról a Király utcában, mire kapott olyat mindkettőnktől, hogy ott aludt. El is ítéltek minket garázdaságért... ja, megtámadtuk a szegény ártatlan bedrogozott támadót. A nyomozási iratokból meg az orvosi szakvéleményből tudtam meg, hogy Frontin-elvonása volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!