Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin föüggő van közületek?

Frontin föüggő van közületek?

Figyelt kérdés
hogyan élitetek meg a napjaitokat?

okt. 4. 21:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Vagyunk itt elég sokan, találhatsz egy rakatnyi frontinos kérdést.
okt. 4. 22:07
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Jelen. Próbálok leszokni. Napi 10-12-ről csökkentettem napi 2-4 darabra,de ennél jobban úgyérzem már nem megy.
okt. 4. 22:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez az arány nekem is így oszlik el.
okt. 5. 03:27
 4/12 anonim ***** válasza:

En nem ugy fogom fel, hogy fuggo ha a terapiam resze. Ha igen, nem erdekel a hatasa, de segit valamennyire, stabilizaljon a Xanax pontosabban, en azt szedek, igen ugyanaz a ketto, de volt gond a frontinnal, hogy visszavontak szennyezettseg miatt, most mi szennyezodott nem tudom. Ha a gyogyszer maga, akkor lehet masok is azt nyeltek le, ha a hatoanyag amit ha jol tudom EGIS gyart, akkor az alprazolam is, de akkor Xanaxot miert nem vontak be mert az is alprazolam - mindegy ne menjunk bele vita lesz.

Nekem ha terapias jellegu (olyan, kulfoldon is hasznaljak igy), akkor szedem. Ha antidepresszansrol ami eros mondjuk, akkor xanaxrol is le lehet jonni lassan. Tevhit, hogy akkora grand mal epilepszias rohamot kapsz, hogy szetesik a tested. Ez olyan mint leszokni hirtelen egy antidepresszansrol. tul van love az alprazolam meg rivotril. Igen nehez lejonni, igen szar, igen kinlodas, de lejossz, igen rohadt szar, igen kibirhatatlan, igen le nem irhato. De le lehet jonni. Es igen, ez igy van, en is lejottem rivotrilrol nem egyszer. Hidd vagy ne, tunetmentesen, mas gyogyszer segitett, es semmit nem ereztem a vegen. Marmint az problemat okozo psziches betesegemtol.

okt. 5. 09:59
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

"en is lejottem rivotrilrol nem egyszer"

Miért kezdted többször újra?

okt. 5. 13:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Magamba nézve és őszintén,a lelkiválágommal nem foglalkoztam semmit,hiába agykontroll tanfolyam kétszer is,pszichológusok,bennfekvős,leállító helyek és hatalmas hurrá,hogy sikerült elhagynom a frontint,pár hét múlva újra kellett és kzdődött előről,amit most érzek,hogy pszichológushoz kéne járni.

20 éves vagyok,a férfiak átlag életkora 58-63.ijesztő adat de ez van,tehát nekem kb.ha óriási szerencsém van 10-13 év múlva fogják ásni a síromat.

okt. 5. 14:24
 7/12 A kérdező kommentje:
nem jól írtam 43 éves féri vagyok...de szerintem a frontin már dolgozik az motoros funkcióján kedvezőletül.Nagyon leakarom tenni de más értelemben meg ezzel vagyok,jól,beszédes,laza,feszültségmentes és nem idesgeskedek közben,meghogy engem figyelnek,röhögnek rajtam.A fő baj frontin nélkül nem tudok élni,az ad szabaságot,összeszedettséget,működést,normális vagy ideális beszélgető parnerséget.Köszönöm ha elolvastátok!
okt. 5. 14:33
 8/12 A kérdező kommentje:

tudja valaki esetleg,ha írok sms-t,messengert akár bármit,miért maradnak ki betűk vagy másként használva vessző és itt a sok frontin bevétel párhuzamával lennék kiváncsi,azaz konkrétan összemosódtak a betűk és ilyen formán és nem lehetett érteni az író szövegét.

Én egy nagyon masszív frontin függő vagyok,másfél órája nagyon-nagyo sok frontin van bennem és szerintem érthetően fogalmaztam.Köszönöm ha elolvastátok és örülnék tapasztalatoknak,kellemetlenségek leírásának.Köszi előre is!

okt. 5. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Mennyi az a nagyon sok? Alszol már/még?
okt. 5. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:
az elhagyas lehet gond, de amit ad az mar placebo. Alapbol tudsz olyan szemelyiseg lenni amiket leirtal.
okt. 5. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!