Frontin föüggő van közületek?
és az van,hogy élvezeti szerként használom,gondolom nagy adag esetén narkómániának hívják,egyszer mondta nekem az akkori orvosom és le is mondott rólam,nem tudott velem mit kezdeni.Nem értem,miért csak a frontinnal "jó".le vagyok százalékolva.sokszor itthon vagyok,hangulafüggőségem van,néha egyáltalán nem akarok embereket látni néha meg elmegyek kirándulni.itthon olvasni,színezn,filmet nézni,videókat nézni és angolt tanulni ami mindig a kedvencem volt.Arra gondoltam,hogy oktatnék angolt megint(nem vagyok tanár azért írtam,hogy oktatnék)önkéntesen mert a kapott pénzből kijövök és akkor néhány helyre el is mehetnék.Csak félek,hogy látják,gyógyszeres vagyok.Akkor max.kevesebbet vennék be de mások javára lennék és a tudásommal elősegíteném valaki jobb eredményét.Sokan mondják hogy menjek be kórházba elvenni a frontint de már olyan sok helyen voltam,hogy nem akarom ugyanazokat a szenvedéseket átélni,a kórházakban radikálisan gyorsan elvonják.Teljesen jól tudok működni de természetesen lejebb kell vinni az adagot nehogy több keljen.Márciusban elmegyek egy 6 hónapos pszichológisi képzésre ahol bárki újra tanulhatja és jobban megismerheti önmagát és mások viselkedésének mivoltját,mélylélektanon alapul a képzés akit érdekel esetleg.
11-es milyen személyiség van meg bennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!