Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyi idő után lehet frontinr...

Mennyi idő után lehet frontinra inni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma 12:30 körül bevettem 2db 0.25mg-os frontint. Aludtam, egészen 16.00-ig. Sajnos teljesen elfelejtettem, de ma este (7-8 fele) osztálytalálkozó van, mégpedig kocsmában. Rólam annyit, hogy vékony vagyok, 1 sörtől be tudok csicsenteni. De ha ott vagyok, terveztem inni, úgy 2 max 3 sört. Leszögezném, ha ez ártalmas/halálos, nem fogok inni, ez fix.

Az a kérdésem hogy ez mennyire biztonságos? Erős eléggé ahhoz ez az adag hogy ne ihassak rá? Komoly válaszokat kérnék, amik tényleg választ adnak a kérdésemre. Nagyon köszönöm.

szept. 27. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Egyik gyógyszerre sem egészséges inni, még ha nem is halálos.

Viszont ha ennyire nem bírod az alkoholt, én egy sörnél többel nem nagyon kísérleteznék.

"A főleg nyugtatókként és altatókként ismert benzodiazepin-tartalmú készítményeket, mint például a Xanaxot és a Frontint nem ajánlott alkohollal fogyasztani, mert a két depresszív szer felerősítheti egymás hatását.".

Mondjuk lehet, hogy attól is függ, hogy milyen rendszerességgel szeded a Frontint...

Jó mulatást!

szept. 27. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Èn azonnal ittam rá, aztán a pèniszemről kezdtem el beszélni ès örjöngtem a szobatársaimnak a kollègiumban.Utána szègyelltem.Viszont ez biztosan a frontin+ alkohol miatt volt,mert teljesen kivetkőztem magamból.Máskor meg introveltált vagyok.
szept. 27. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
8%
egyénfüggő minden ember máshogy reagál!
szept. 27. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
8%
Általában 6-7 órát szoktak javasolni. Ha 8-ig nem iszol, szerintem már nem fog gondot okozni, pláne ha nem hatalmas mennyiséget tervezel meginni.
szept. 27. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi óra alatt nem fog kiürülni teljesen, 0,5-re én tuti ma még nem innék. Tök mindegy hogy aludtál-e rá vagy sem, a kiürülést nem befolyásolja. Egyébként 10 óra a felezése ideje, azaz este 10kor is lesz még benned egy 0,25-ös adag, ami azért nem kevés, főleg ha 1 sörtől becsicsentesz.
szept. 27. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!