Mennyi idő után lehet frontinra inni?
Sziasztok. Ma 12:30 körül bevettem 2db 0.25mg-os frontint. Aludtam, egészen 16.00-ig. Sajnos teljesen elfelejtettem, de ma este (7-8 fele) osztálytalálkozó van, mégpedig kocsmában. Rólam annyit, hogy vékony vagyok, 1 sörtől be tudok csicsenteni. De ha ott vagyok, terveztem inni, úgy 2 max 3 sört. Leszögezném, ha ez ártalmas/halálos, nem fogok inni, ez fix.
Az a kérdésem hogy ez mennyire biztonságos? Erős eléggé ahhoz ez az adag hogy ne ihassak rá? Komoly válaszokat kérnék, amik tényleg választ adnak a kérdésemre. Nagyon köszönöm.
Egyik gyógyszerre sem egészséges inni, még ha nem is halálos.
Viszont ha ennyire nem bírod az alkoholt, én egy sörnél többel nem nagyon kísérleteznék.
"A főleg nyugtatókként és altatókként ismert benzodiazepin-tartalmú készítményeket, mint például a Xanaxot és a Frontint nem ajánlott alkohollal fogyasztani, mert a két depresszív szer felerősítheti egymás hatását.".
Mondjuk lehet, hogy attól is függ, hogy milyen rendszerességgel szeded a Frontint...
Jó mulatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!