Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez mi lehet?

Szerintetek ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy valaki esetleg tapasztalt-e már ilyet, vagy van-e ötlete, hogy mi lehet az az érzés, amit néha tapasztalok.

Röviden tömören annyi, hogy különböző helyeken, helyzetekben rámjön egy olyan rossz érzés, amikor egyszerűen nem tudok magammal mit kezdeni. Úgy érzem nem tudok állni, nem tudok leülni, aludni, gondolkodni, semmit csinálni csak egyszerűen el akarok tűnni. Ettől a rossz érzéstől elmegy minden életerőm és tényleg azt érzem nem tudok/akarok semmit csinálni.

Néha azt gondolom fáradtság miatt, de igazából akkor is megtörtént már, amikor éppen egy hosszú buszúton ültem, vagy amikor elmentem nyaralni és épp csak odaértünk. Ezt éreztem azután is, hogy meglett a jogsim.

Szóval nem tudom, hogy mi válthatja ki, de szeretnék rájönni, mert ilyenkor egyszerűen csak nem szeretnék élni többé.

És nincsenek ilyen hajlamaim, se gondolataim, csak ebben a helyzetben annyira nem tudok magammal mit kezdeni.

okt. 8. 07:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Pánik, szorongáshoz kapcsoló folyamat ami most így fizikai formában megmutatkozott. Lehet érzelmileg, lelkileg megfáradtál. Ez nem a fizikai fáradtság. Nyugodj meg ez természetes, érdemes lenne egy picit foglalkoznod a lelki nyugalmaddal

okt. 8. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!