Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lett velem? Depresszió? 22/F

Mi lett velem? Depresszió? 22/F

Figyelt kérdés

Jó pár éve már ilyen az életem.. amióta vége lett az iskolának.

Melós és munkanélküli időszakok követik egymást kb 3-3 havonta..

Nem bírom egy munkahelyen sem, pár hónap után úgy érzem hogy én ezt utálom csinálni, de rendesen testi fáradtság és kiégés jelei jelentkeznek rajtam.. általában felmondok, majd örülök a fejemnek hogy végre azt csinálok amit akarok,de egy hét után az lesz belőle hogy a házból nem mozdul ők ki, teljesen bezarkozok , csak fekszek és a telefonomat nyomom..

Elzártam magam jó ideje a külvilágtól, pedig erősen társasági típus voltam, de már nincsenek barátaim, akikkel lógtam már nem szívesen lognek, a legtöbb drogozik és hasonló, a normálisak meg külföldön dolgoznak..

Nem tudok már kivel lenni, mit csinálni, mindennapom unalom, semmihez nincs kitartasom, szenvedek és boldogtalan vagyok

okt. 4. 15:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De ha igazából magadnak akarsz felépíteni valamit akkor szerezz egy jó szakmát és egy idő után próbálj vállalkozni vele. Találkoztam marmpar köművessel meg áccsal akik jobban kerestek így mint én mérnök alkalmazottként.
okt. 6. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!