Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lítiumnak milyen hatása és...

Lítiumnak milyen hatása és mellékhatása van? Depire és pörgésre is jó?

Figyelt kérdés

szept. 30. 06:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
igazabol a speed litiumsavbol keszul szoval tippre porget
szept. 30. 07:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bipolárisra szokták adni, de szoros felügyelettel, mert tönkrevágja a vérképet.
szept. 30. 08:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Bipoláris vagyok. 3 havonta hol depressziós, hol felpörgéses epizód van. Azokból kezeléssel kijövök vagy enyhül, aztán jön újabb epizód. Így állandóan változtatják a gyógyszereket. Ezt már nem bírom
szept. 30. 08:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem használt semmit.
szept. 30. 16:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Mire szedted?
szept. 30. 18:28
 6/11 A kérdező kommentje:
A pörgés elmúlt a Ketilepttől. Bipol kevertben voltam. Most depresszió és Ketilept mellékhatása miatt nem tudok felkelni sem, nemhogy dolgozni, terápiára járni.
okt. 1. 01:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Ketilept rémes, csak a napi részmunkaidős állásomra tudom magam bevonszolni, de mintha részeg lennék, utána alszom egész nap. Őrült sok koffein kell, hogy fel tudjak kelni. Borderlinera, szorongásra és az amiatt szedett túl sok nyugtatóra írták fel. Lítiumról én is szívesen olvasnék tapasztalatot, az is ilyen erős?
okt. 2. 12:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Mekkora adag Ketileptet szedsz? Mit szedsz mellette?

Nekem most lett 200 mg-ra emelve a Ketilept. Lamolep is 200 mg. Frontin 0,75 mg

okt. 2. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Rivotrilt napi 6-8 mg-t, ketilept csak prolong 50mg. És totál kivagyok azóta, másfél hónapja szedem.
okt. 2. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Jesszusom, ez nagyon durva mennyiség. Nem csoda hogy nem tudsz felkelni.. Már várom hogy visszajöjjön a dokim betegszabiról, neked is azt javaslom szólj neki, hogy nem stimmel a beállítás.

Emelett vérképet is kéne nézniük, bár felénk nem dívik...

okt. 2. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!