Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » XANAX-tól emlékezetkiesés,...

XANAX-tól emlékezetkiesés, nyugtalanság, zavartság?

Figyelt kérdés
Lehetnek ilyen mellékhatások? Pl tegnap este írtam ismerősnek és reggel amikor megnéztem nem emlékeztem rá hogy én írtam és hogy miért? Fura.

aug. 25. 06:50
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

- "Nagyon gyakori mellékhatások (10 betegből több mint 1 beteget érinthet):

szedáció, aluszékonyság, lehangolt lelkiállapot (depresszió), imbolygó járás, memóriakárosodás, beszédzavar, szédülés, fejfájás, székrekedés, szájszárazság, kimerültség, ingerlékenység." - Vagyis ott van benne memóriakárosodás.

aug. 25. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehetnek. Elég gyakori.
aug. 25. 09:20
 3/4 Szabó.Jani ***** válasza:
65%

Nézd, én voltam már úgy, h a hosszú vonatút elején bevettem 1mg xanaxot és már csak arra emlékszem, h szólnak, a végállomáson, szálljak le - bő egy óra teljesen "kiesett".

Mondjuk én vsz csak ültem és nézten ki a fejemből - de szerintem ilyen állapotban mobilizás, sms-írás is simán elképzelhető....

Üdv: Jani

aug. 25. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet,igen.Én mondjuk frontint szedtem,de nekem is voltak hasonló mellékhatások.Ezek mind hasonlóan működnek.
aug. 25. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!