Brintellix, antidepresszáns mellékhatása?
Sziasztok, több trauma, változás is ért az elmúlt 1 évben, minden igyekezet és kezelés ellenére nem lettem jobban, ezért döntöttem úgy az orvosommal, hogy elkezdek egy antidepresszáns és újabb terápiákba kezdek.
Brintellixet kaptam. Mennyire lehet jellemző erre a hatóanyagra, hogy felerősíti a meglévő tüneteimet?3 napja szedem, de azóta rosszabbul vagyok. Bizonyos időszakonként már rámtőr az erős szorongás és pánik is, hogy mi lesz így velem.
Jeleztem az orvosomnak, azt mondta, hogy várjam meg az 5-6. napot és ha nem enyhülnek ezek a rémes tünetek hagyjam abba a szedését.
Mit gondoltok, van tapasztalatotok, véleményetek ezzel kapcsolatban?
Szia!Én ugyan nem ezt szedem hanem rexetint de nekem is ugyanez volt sajnos az első két hét ami tényleg rossz és felerősíti a szorongást akár rosszabbul is lehetsz de utána elmulik és sokkal jobban leszel idővel.Ez eg hosszú folyamat amihez kitartás és türelem kell.Ne add fel jobban leszel utána.
Én is szedek mellé xanaxot és ugy elviselhetőbb.Kitartást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!