Alacsony vagyok és zavar, mit tegyek? 21F
Figyelt kérdés
152 centi vagyok. Úgyérzem ezen sosem fogok tudni túllendülni. Lányoknál semmi esélyem ezt már elfogadtam(bár ez is sok fejfájást okozott). De még sokan nem is tekintenek egyenlő félnek, ezért barátkozás terén is sokan inkább kihasználnak, mert segítőkész vagyok, de komolyabb helyekre nem hívnak. Férfiként ez egy nagy minusz, ha magabiztos is vagyok akkor is megkapom, hogy "tudjam hol a helyem". Nyilván ha nem tudok megverni senkit akkor inkább ne is szóljak bele semmibe, meg mit számít a véleményem. Persze vannak jó barátaim akik szeretnek, és meg is becsülöm őket, de sajnos ez a mentális egészségem eléggé tönkreteszi. Próbáltam phszichológust, még ott is kényelmetlenül éreztem magam, hogy férfiként minek sírok ezen... férfiak nem sírhatnak...szept. 27. 21:47
21/21 anonim válasza:
Cigányokkal semmilyen edzettséggel nem érdemes leállni, ha te egyedül vagy, mert ők tuti túlerőben lesznek. Az élet meg nem egy Jason Statham film, ha rád mennek 2-3-an, cseszheted mindennemű küzdősport és egyéb tudásodat, a pillangókés nem válogat. Ilyen alakok közelében én egyébként a 188 cm-es párom mellett is félek és minél előbb el akarok húzni onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!