Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alacsony vagyok és zavar, mit...

Alacsony vagyok és zavar, mit tegyek? 21F

Figyelt kérdés
152 centi vagyok. Úgyérzem ezen sosem fogok tudni túllendülni. Lányoknál semmi esélyem ezt már elfogadtam(bár ez is sok fejfájást okozott). De még sokan nem is tekintenek egyenlő félnek, ezért barátkozás terén is sokan inkább kihasználnak, mert segítőkész vagyok, de komolyabb helyekre nem hívnak. Férfiként ez egy nagy minusz, ha magabiztos is vagyok akkor is megkapom, hogy "tudjam hol a helyem". Nyilván ha nem tudok megverni senkit akkor inkább ne is szóljak bele semmibe, meg mit számít a véleményem. Persze vannak jó barátaim akik szeretnek, és meg is becsülöm őket, de sajnos ez a mentális egészségem eléggé tönkreteszi. Próbáltam phszichológust, még ott is kényelmetlenül éreztem magam, hogy férfiként minek sírok ezen... férfiak nem sírhatnak...

szept. 27. 21:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

"A férfiaktól elvan várva, hogy tudjon verekedni"

38 éves vagyok, és a büdös életben nem találkoztam ezzel az elvárással.

szept. 27. 23:26
 12/21 anonim ***** válasza:
persze, a pocakos nagy darab 30-asok biztos annyira tudnak verekedni.
szept. 27. 23:35
 13/21 A kérdező kommentje:
Volt egy lány akit pl neten ismertem meg, egész nap írogatott, találkozni akart, már szinte szerelmet valott, és nem akarom megbántani de nem volt egy átlagos kinézetű csaj sem. Ez csupán fact. Viszont nekem nem is lett volna ezzel bajom, beszèltem is vele telefonon. Aztán gondoltam tartozok annyival, hogy leírom, hogy nem hogy nem vagyok magas hanem kifejezetten alacsony vagyok. Nos, ezután hirtelen meggondolta magàt a találkozással kapcsolatban is és azóta ghostolt is. Még az a csaj is aki elmesélte, hogy őt hányan bántották és látszott rajta, hogy desperate egy pasiért. Nos, ezekután szerintem nem igazán van a bolygón olyan csaj aki komolyan gondolná velem de még alkalmira sem.
szept. 28. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy percig se érezd, hogy kevesebb vagy másoknál. Vannak még Nálad is alacsonyabbak, mégis teljes életet élnek. Nem kell ezen keseregni. Hátrányod csak úgy lesz, ha nem vagy képes elfogadni magad. 152cm/31N
szept. 28. 13:07
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

#13: ja, a szokásos "volt egy csaj..." típusú történet, ami jó ürügy a semmittevésre.

Elárulom, hogy 167 cm vagyok: szerinted fiatalabb koromban nem "ghostoltam" csajt, amikor kiderült, hogy 175 cm? Ezek alapján gondolja minden magas lány, hogy jobb, ha lehúzza magát?

Nézőpont kérdése az egész, csak Te túl sokat magyarázol bele egy-egy esetbe.

szept. 28. 13:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Ti valami gettóba laktok, hogy a verekedés ennyire központi dolog? Én utoljára kb 11 évesen verekedtem. Későbbi életkorban már csak suttyó prolik csinálják, meg foglalkoznak egyáltalán ezzel a témával. Inkább próbálj meg kitörni abból a közegből.

34/F/158cm

szept. 28. 21:01
 17/21 A kérdező kommentje:
Magyarországon lakok. Minden vàrosba tömegsen vannak cigányok, akik ok ok nèlkül belekötnel az emberbe. Nem vagyok rasszista nem kell félreelérteni, de sajnos eddig 20/1x találkoztam értelmes roma származású emberrel. Szerencsére nem központi dolog a verekedés, de nem ritka, hogy belekötnek az emberbe, és teljesen egyértelmű, hogy egy csaj egy olyan pasival érzi jól magát akit mondjuk nem egy ütésből üt ki Lakatos Ármándó aztán nyúlja le a tárcádat.
szept. 29. 01:06
 18/21 anonim ***** válasza:

#17: ja, így már érthető. Az összes válaszoló ugyanis egy 500 fős zsákfaluban lakik, egyetlen református templommal, ezért nem érezte át a problémádat, illetve ezért nincs tisztában az általad leírt tényekkel.

Áá, nem vagy Te rasszista, csak éppen negatív sztereotípiákat terjesztesz róluk, és úgy állítod be, mintha minden rossznak egyedül ők lennének a forrásai.

Most már végképp nem tudlak komolyan venni.

szept. 29. 03:19
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem minden rossznak. De számolni kell ezzel a veszéllyel itthon. Nekem volt ismerősöm akit megöltek egy pénztárcáért:)) Nem fogom elfelejteni. Örülök neki, hogy te nem jártál így, ebben az esetben elkísérlek pár helyre ahová a rendőrök sem mernek járni, majd te diplomáciai érzékkel megoldasz pár problémát, aztán majd kiváncsi leszek, hogy TÉÉNYLEG nem kell tudni verekedni, amikor rákérdezel, hogy ez nem a Pista bácsi biciklije volt?
szept. 29. 12:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem azt mondjuk, hogy Magyarországon nincs ilyen, hanem hogy sz@r környéken laksz, rosszféle körökben mozogsz, és jobb lenne kitörni onnan. Normális, intelligens nőnél nem szempont, hogy a párja tudjon verekedni, hidd el.

De én például Borsod megyéből származom, és se egy rokonom, se egy ismerősöm nincs, aki cigányokkal verekedett volna valaha is életében... Ezzel most csak azt akarom mondani, hogy nem kell ahhoz a budai várnegyedbe költözni, hogy ne akarjanak az életedre törni a cigányok.

szept. 29. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!