Blueboy kérdése:
Merevedési zavar problémával kért a doki laborvizsgálatot. A tesztoszteron szintet 5,2-26,6 között jelölik normálisnak. Nekem 9,6 42 évesen. Ez normális vagy alacsony ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 14:10
1/12 anonim válasza:
Hát a normál tartományon belül van, de nem nevezném magasnak. Persze orvosi véleményt meg kell várni.
2/12 anonim válasza:
Azt majd az orvosod megmondja.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi, csak arra gondoltam hátha van valakinek konkrét személyes tapasztalata...
2022. ápr. 1. 09:52
4/12 anonim válasza:
Tesztoszteron-pótlás szóba jön egyedi mérlegelés alapján.
5/12 anonim válasza:
Én 11 nmol/l-re is kaptam tesztoszteron pótlást.
6/12 Andistoky válasza:
A tesztoszteron vizsgálatot melyik orvos végzi? Hol kell kérni?
8/12 A kérdező kommentje:
A tesztoszteron pótlás segített valakinek hosszútávon, vagy folyamatosan pótolni kell ezentúl?
2022. ápr. 13. 08:14
9/12 A kérdező kommentje:
Voltam közben az urológusnál az eredményekkel. Azt mondta minden rendben van, a tesztoszteron is normális. Írt fel gyógyszert azt viszont látásra.
Miként lehet, hogy valakinek 11-re pótlást írnak, míg a másiknak normális 10 alatt is?
2022. máj. 5. 10:00
10/12 anonim válasza:
Milyen gyógyszert írt fel?
Én vagyok a 11 nmol/l-es válaszoló, privátban elküldöm a doki webcímét, akihez jártam. Eléggé liberálisan áll a hormonpótláshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!